VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Håndbold i Rønde

På Handelsgymnasium Rønde har du muligheden for at forbedre dig på det taktiske, tekniske og fysiske niveau via målrettet træning to gange om ugen – og så endda i skoletiden.

Håndbold i Rønde

På Handelsgymnasium Rønde har du muligheden for at forbedre dig på det taktiske, tekniske og fysiske niveau via målrettet træning to gange om ugen – og så endda i skoletiden.

FORØG TRÆNINGSMÆNGDEN PÅ HÅNDBOLD-LINJEN

Træning 2 gange om ugen

Med håndbold-linjen lægges der op til, at man skal træne 4-5 gange om ugen – to gange i skole-regi og 2-3 gange i eget lokalt klub-regi – om eftermiddagen. Netop samarbejdet mellem skolen og idrætsforeningerne er imidlertid grundlaget for håndbold-linjen. Det sportslige ansvar for håndboldlinjen tillægges således 30-årige Max Ørum Christensen. Max er pt. træner for Hornslet IF’s talentfulde pige 1. divisions-hold og tillige træner i kreds 4 på pigesiden. Han har gennemgået alle DHF’s modulkurser, således at han kan starte på elite-træner-kursus – ligeledes i DHF-regi. Det er således en kompetent herre, der varetager træningen på Handelsgymnasium Røndes håndboldlinje.

Max Ørums filosofi om håndbold-linjen er følgende: “Handelsgymnasium Røndes håndbold-linje er en ekstra mulighed for de håndboldspillere, som ønsker at udvikle sig endnu mere og blive en endnu bedre håndboldspiller rent individuelt.

Individuelt fokus

Når man er klubtræner, tilrettelægger man træning til hele holdet og ikke så meget på den enkelte spiller, da man ofte har 12-18 spillere, som man skal have aktiveret. Herudover er der fokus på, at holdet skal være gode sammen. På HHX Røndes håndbold-linje træner vi de individuelle kompetencer og detaljer, da vi ikke har noget hold, som vi skal have fokus på, men derimod et mål om at flytte den enkeltes teknisk, fysik, motoriske kompetencer og spilforståelse. Vi bruger meget tid på at lave plads til specifik individuel træning, da man ofte kommer til at forsømme dette i klubberne grundet tid og pladsmangel.

Har du brug for flere informationer om Handelsgymnasium Røndes håndbold-linje, er du meget velkommen til at kontakte Max Ørum Christensen på 26 12 52 92.

HHX Røndes håndbold-linje skal ses som et stort plus for alle de klubtrænere og klubber, som vil få spillere tilknyttet linjen, da håndbold-linjen jo ikke har som motiv at fiske spillerene væk fra deres respektive klubber, men derimod gøre dem endnu skarpere, samtidig med de stadig spille hjemme i klubben. Træningspassene på Handelsgymnasium Rønde vil således være et supplement til den træning, som de enkelte spillere allerede har hjemme i klubben.

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Vi tror på, at vi via aktiviteter, der ikke kun foregår i et klasselokale, kan skabe et langt bedre studiemiljø. Gennem sporten kommer vi tættere på hinanden, og vi udvikler os ikke kun fagligt, men også på andre niveauer.

- Morten Henriksen, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram