VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Fodbold i Rønde

På Handelsgymnasium Rønde har du muligheden for at forbedre dig på det taktiske, tekniske og fysiske niveau via målrettet træning to gange om ugen – og så endda i skoletiden.

Fodbold i Rønde

På Handelsgymnasium Rønde har du muligheden for at forbedre dig på det taktiske, tekniske og fysiske niveau via målrettet træning to gange om ugen – og så endda i skoletiden.

Kan du også lide at spille fodbold?

På Handelsgymnasium Rønde har du muligheden for at forbedre dig på det taktiske, tekniske og fysiske niveau via målrettet træning to gange om ugen – og så endda i skoletiden. Hver onsdag og fredag slutter vi dagen af med ca. 1½ times træning med fokus på masser af spil med bold, teknik, sjov og kampe.

Al træning foregår på Rønde Idrætscenters lækre græs- og kunstgræsbaner, og når vejret dikterer det, træner vi indendørs i hallerne.

Træningen varetages af den brasilianske træner-duo Felipe og Raphael:

Felipe Soares:

  • Tidligere ungdomslandsholdsspiller for Brasilien og professionel i flere europæiske topklubber
  • Træner for FC Djursland.

Raphael De Vecchi:

  • Uddannet fysisk træner med fokus på skadesforbyggende træning

Fysisk hjælpetrænere på fodboldlinjen er Max Ørum Christensen og Søren Marquart. Frederik, Max og Søren er tillige undervisere på VID Gymnasier.

Fodbold-linjen er enten et supplement til dig, der allerede spiller i klub, eller en god måde at holde fast i fodbolden, hvis du i øjeblikket ikke spiller i klub. Du kan således enten forøge din træningsmængde markant og derved blive bedre, eller du kan holde din form ved lige. På Handelsgymnasium Røndes fodboldlinje er der plads til begge typer.

Vores fodboldelever deltager ikke i faste turneringer med kampe hver weekende, men så snart vi har chancer spiller vi kampe mod andre skoler eller deltager i forskellige turneringer som fx DM for Handelsskoler og Røndes interne firkløverturnering.

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Jeg valgte at gå på VID gymnasie i Rønde, fordi jeg havde hørt utrolig positive ting om gymnasiet samt dets elever og lærere, og fordi jeg gerne ville gå på et lidt mindre gymnasium, hvor alt er helt nede på jorden og alle kan snakke med alle. Netop dette er også det jeg synes er det bedste ved at gå på skolen.

- Morten Henriksen, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram