VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

3D blev grundlaget for et venskab

Mød Johannes Dyrbye og Sebastian Potts, som blev venner fra første skoledag på 3D College Denmark.Johannes og Sebastian går Digital Media grundforløb for at uddanne sig til multimedieanimatorer.

De har en fælles interesse for 3D, og fra første skoledag opstod der er et venskab mellem dem. Johannes har nørdet i Blender tidligere og fortrækker at arbejde i Blender. Sebastian kiggede Johannes over skulderen og med hjælp fra Johannes, er Sebastian også begyndt at arbejde i Blender.

De bor ikke på skolehjem og pendler hver dag i bil til 3D College. Køreturen fra Grenå til Århus bruger de på at vidensdele og sparre med hinanden om 3D.

 

 

Nu arbejder de sammen på et undervisningsprojekt "Cabin In The Woods", hvor de skaber et 3d-miljø, som skal renderes i dags- og i nattelys. De arbejder skiftevis i samme fil og fordeler elementerne mellem sig.

 

 

Scenen består af en skovhytte, som ligger ved en lille sø i et smukt sneklædt skovlandskab. Derudover vil de animere en lille robåd, som ligger ved badebroen. På nattehimlen skal der være nordlys, som spejler sig i vandet. Herunder ser I en række screen shots, som giver et indtryk af processen.

Både Johannes og Sebastian er på udkig efter en læreplads, hvor de kan slå deres folder, udvide deres kompetencer og blive endnu dygtigere 3D-artister.

 

Følg os På Instagram