VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

INTRO/BROBYGNING FOR SPECIALKLASSER - EUD/EUX Business

INTRO/BROBYGNING FOR SPECIALKLASSER - EUD/EUX Business

Velkommen til vores intro/brobygningsforløb

Dette 3 timers forløb er dig, der går i en af specialklasserne på Djursland. Det giver dig et indblik i, hvordan livet som elev er på VID Erhvervsuddannelser, og vil give dig en introduktion vores uddannelser på EUD/EUX Business. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

Du vil blive budt velkommen i kantinen på N. P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa af studievejleder Jesper Søndergaard som checker jer alle ind, viser rundt og fortæller lidt om vores uddannelser på EUD/EUX Business. Herefter overtager en underviser. Underviseren vil skabe en tryg ramme for dig i de timer, du er på besøg ved os.

Du vil især høre om ”bæredygtighed”, og vi tager udgangspunkt i FN's 17 verdensmål. Der vil blive arbejdet med en praktisk opgave omkring ”genbrug af aviser”, som du tryller om til en bæredygtig bærepose som du må få med hjem.

Tid og sted

Tidspunkt
Introforløb/brobygning for elever i specialklasser foregår i uge 5, 2025.

Mødested og tid
8.45 i kantinen på N. P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa, hvor studievejleder Jesper Søndergaard byder velkommen.

Transport
Du kan komme hertil med Letbanen og bus - find mere information på Rejseplanen.

Praktisk info

Frokost
Du er velkommen til at medbringe madpakke eller købe mad i skolens kantine.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til introduktionsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejleder Jesper Søndergaard på mail js@videndjurs.dk og tlf. +45 61 61 03 65 eller uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Tilmelding

Tilmelding til vores introduktionsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Vi glæder os meget til at se jer

Studievejleder Jesper Søndergaard tager imod dig ved indgangen

Find vej til os

Følg os På Instagram