VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

9. klasse brobygning HHX Rønde

9. klasse brobygning HHX Rønde

VELKOMMEN TIL VORES BROBYGNINGSFORLØB

På VID Gymnasier i Rønde vil du få et realistisk indtryk af fagene på skolen og det unikke studiemiljø. Du vil blive mødt af skolens værtselever som vil fortælle omkring hverdagen på skolen, og hvordan det er at være elev på HHX Rønde. Du vil få undervisning af skolens engagerede undervisere som vil vise deres fag frem.

Når du har afsluttet forløbet, vil du bl.a. vide mere om:

  • Hvilke fag og projekter man har
  • Hvordan undervisningen foregår
  • Hvordan skolemiljøet er
  • Hvilke ekskursioner, studieture og introduktionsture der er

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

Når du besøger VID Gymnasier - HHX Rønde, vil du få en grundig introduktion til HHX uddannelsen, samt HHX Røndes unikke studiemiljø. Du vil få et overblik i forhold til, hvilke muligheder for videreuddannelse en HHX uddannelse giver dig, samt hvilke andre jobmuligheder HHX uddannelsen giver.

Ved ankomsten til gymnasiet vil du blive budt velkommen af værts-elever fra 1. og 2.g, som vil vise dig, i hvilket lokale du skal være. Herefter vil en leder eller studievejleder grundigt introducere dig til, hvad der skal ske i de kommende dage. I afsætning, virksomhedsøkonomi og international økonomi vil undervise tage udgangspunkt i cases, som du kan relatere til. Det kunne fx Apple som verdens stærkeste brand eller hvordan du investerer i aktier. Du vil også lære eleverne på gymnasiet at kende ved besøg i klasserne og ved vores elev-til-elev spørgetime.

2-dages forløb

Dit ophold på VID Gymnasier - HHX Rønde vil give et indblik i fagene på HHX uddannelsen. Undervisningen i kernefagene afsætningsøkonomi, virksomhedsøkonomi og internationaløkonomi, vil blive foretaget på et overordnet plan så alle kan deltage. Underviserne vil inddrage relevante temaer som er nutidige og interessante, således alle kan være med i undervisningen. Du vil naturligvis møde en studievejleder, der fortæller om det, der er rart at vide, når man skal vælge uddannelse; hvad du kan lægge vægt på i dit valg og hvad der særligt kendetegner handelsgymnasiet. Du vil herudover også møde skolens ledelse, ligesom der til dit hold bliver tilknyttet værtselever, som er nuværende elever på skolen. De kan fortælle dig meget mere om, hvordan det er at gå på skolen ud fra et elevperspektiv.

3-dages forløb

Dit ophold på VID Gymnasier - HHX Rønde vil give et indblik i fagene på HHX uddannelsen. Undervisningen i kernefagene afsætningsøkonomi, virksomhedsøkonomi og internationaløkonomi, vil blive foretaget på et overordnet plan så alle kan deltage. Underviserne vil inddrage relevante temaer som er nutidige og interessante, således alle kan være med i undervisningen. På 3 dages brobygning vil du blive undervist i en bred række af de fag som man har på handelsgymnasiet. Hvis det kan lade sig gøre, får du også mulighed for at komme ind og overvære undervisningen i en 1. eller 2.g-klasse. Du vil naturligvis møde en studievejleder, der fortæller om det, der er rart at vide, når man skal vælge uddannelse; hvad du kan lægge vægt på i dit valg og hvad der særligt kendetegner handelsgymnasiet. Du vil herudover også møde skolens ledelse, ligesom der til dit hold bliver tilknyttet værtselever, som er nuværende elever på skolen. De kan fortælle dig meget mere om, hvordan det er at gå på skolen ud fra et elevperspektiv.

Tid og sted

Mødetid
Der udbydes 2 og 3-dages brobygningsforløb i uge 43 og 44, 2023.

Du skal møde kl. 8.20 og har fri kl. 13.30. Når du ankommer til skolen, vil der være lærere og værtselever, der tager imod dig ved skolens indgang.

Sted
VID Gymnasier - HHX Rønde, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde.

Transport
Der kører bus til Rønde - se Rejseplanen eller Midttrafik.

Praktisk info

Frokost
Du får frokost på skolen, og i tillæg til det, kan der købes mad, frugt og drikkevarer i kantinen.

Transport
Der kører bus til Rønde - se Rejseplanen eller Midttrafik.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores brobygningsforløb er du velkommen til at kontakte os på +45 87 58 04 00.

Tilmelding

Tilmelding til vores brobygningsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Vi hjælper dig på rette vej

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Kontakt vores studievejleder

Afspil video

Vil du vide mere?

Hør mere om livet på en HHX i videoen. Hvis du vil vide mere om vores studieretninger og hvad vores elever går og laver, så kan du finde os via disse links. 

Facebook

 

Hjemmeside

Følg HHX Rønde På Instagram