VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

10. Klasse Brobygning Medie

10. Klasse Brobygning Medie

Velkommen til vores brobygningsforløb

Her får du mulighed for at få smag på hvad man laver som elev både fagligt og socialt på vores to erhvervsuddannelser; Digital Media & Webudvikler. Der er tilknyttet en fagunderviser fra hver af vores uddannelser, som vil skabe en tryg ramme for brobygningsforløbet. 

Du vil blive taget imod af vores studievejleder i vores venteområde og blive vist rundt på vores hyggelige campus, samt modtage informationer omkring de uddannelser som du kommer til at opleve.

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

2 dages forløb
Du skal arbejde med grundlæggende webudvikling og grafik til f.eks. apps, små spil, hjemmesider og plakater. Du vil selvfølgelig også komme til at opleve skolens dagligdag, tale med de nuværende elever og møde nogle af lærerne. Målet er, at du bliver mere parat til at vælge den ungdomsuddannelse, der er den rigtige for dig! Du vil opleve et mix af projekt- og tavle undervisning. Al undervisning foregår på en bærbar computer du får til låns.

Du skal lave et spil i en af verdens mest benyttet værktøjer Unity3D og en spændende spilhjemmeside i HTML-5/CSS.  Som afrunding af brobygningsforløbet vil vores studievejleder igen være til stede for at svare på yderligere spørgsmål om uddannelserne og til sidst gennemføre en spørgeskemaundersøgelse. 

3 dages forløb
Du skal arbejde med grundlæggende webudvikling og grafik til f.eks. apps, små spil, hjemmesider og plakater. Du vil selvfølgelig også komme til at opleve skolens dagligdag, tale med de nuværende elever og møde nogle af lærerne. Målet er, at du bliver mere parat til at vælge den ungdomsuddannelse, der er den rigtige for dig! Du vil opleve et mix af projekt- og tavle undervisning. Al undervisning foregår på en bærbar computer du får til låns.

Du skal lave et spil i en af verdens mest benyttet værktøjer Unity3D og en spændende spilhjemmeside i HTML-5/CSS. Hvis du vælger 3 dages brobygning ved os, vil du få ekstra teknikker og undervisning, der gør dit projekt endnu federe. Som afrunding af brobygningsforløbet vil vores studievejleder igen være til stede for at svare på yderligere spørgsmål om uddannelserne og til sidst gennemføre en spørgeskemaundersøgelse.

 

Tid og sted

Tidspunkt
Vi udbyder 2- og 3-dages forløb i uge 45 og 47 i 2024. 

Mødested og tid
8.45 i kantinen på Århusvej 49, 8500 Grenaa.

Transport
Du kan komme hertil med Letbanen og bus - find mere information på Rejseplanen.

Praktisk info

Forplejning i kantinen
Der vil være vand og sandwich i pausen kl. 12.00 i kantinen.

Udstyr
Du får udleveret en bærbar med licenser.

Evt. overnatning
Ønsker du at bo på Campus Djursland under forløbet, skal du kontakte campusleder Vibeke Lægaard, tlf. 3022 1008 for oplysninger om pris og ophold. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal værelser.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til introduktionsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejleder Mille Birch Holm på mail mibh@videndjurs.dk og telefon 2087 4607 eller uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon 8758 0425.

Tilmelding

Tilmelding til vores introduktionsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Vi glæder os meget til at se jer

På første dag vil studievejleder Mille Birch Holm og underviser Jason Lissner tage imod dig

Find vej til os

Afspil video

Se elevernes kreationer

I vores showreel fra Digital Media kan du få et indblik i hvad vores elever går og laver. Hvis du vil vide mere om os og vores uddannelser, kan du finde os på Facebook og vores hjemmeside nedenfor.  

Facebook   Hjemmeside

Følg os På Instagram