VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Game College

BROBYGNING FOR 9. KLASSE

Game College

BROBYGNING FOR 9. KLASSE

VELKOMMEN TIL VORES BROBYGNINGSFORLØB

Bliv klædt på til en fremtid som spiludvikler. På Game College - HTX bliver du introduceret til de forskellige discipliner indenfor spiludvikling - lige fra grafik til programmering, og du vil prøve at arbejde med relevante projekter, der giver dig en god fornemmelse af det faglige indhold på Game College. Du vil blive afklaret i forhold til, om det er vores kreative Game Art- studieretning eller om det er vores tekniske Game IT- studieretning, der er den rigtige vej for dig.

På et brobygningsforløb til 9. årgang på Game College bliver du introduceret til uddannelsen i især vores kernefag teknologi, kommunikation/it, programmering og design. Du vil også blive introduceret til vores virkelighedsnære arbejdsformer i andre mere kendte fag, ligesom du vil blive inviteret inden for i fællesskabet på vores gymnasium og opleve hverdagen sammen med lærerne og de nuværende elever. Du vil i løbet af dit ophold stifte bekendtskab med vores studieretninger Game Art og Game IT, og du vil på et niveau tilpasset 9. og 10. klasse opleve, hvordan vi arbejder med spil. Du vil komme til at arbejde med spil både analytisk og producerende på en sådan måde, at det teoretiske indhold i fagene bliver koblet sammen med den praktiske dimension af at lave digitale og fysiske spilproduktioner

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

Ved ankomsten til gymnasiet vil du blive budt velkommen af værts-elever fra 1. og 2.g, som vil vise dig, i hvilket lokale du skal være. Herefter vil en leder eller studievejleder grundigt introducere dig til, hvad der skal ske i de kommende dage. I teknologi og design vil undervisningen foregå i værksteder og tage udgangspunkt i praktiske eksempler. I kemi, fysik og bioteknologi arbejder vi i vores laboratorier. Du vil også lære eleverne på gymnasiet at kende ved besøg i klasserne og ved vores elev-til-elev-spørgetime. Hvis du ønsker at se vores skolehjem, så er det også muligt at få en rundvisning på Campus Djursland.

Program

Dag 1
8:40: Mødetid ved Torvet hvor du bliver modtaget af uddannelsesleder og elever. Der vil være velkomst med rundvisning og introduktion af skema.

10:10: Pause

10:25: Undervisning

11:55: Frokostpause. Sandwich og vand på Torvet

12:25: Undervisning

13:55: Tak for i dag

 

Dag 2
8:40: Undervisning

10:10: Pause

10:25: Undervisning

11:55: Frokostpause. Sandwich og vand på Torvet

12:25: Elev-til-elev-spørgetime

13:10: Evaluering og afslutning med studievejleder

13:55: Tak for i dag

 

Ved 3-dages-besøg inddrages flere fag fra Htx-fagrækken.

Tid og sted

Tidspunkt
Brobygningsforløb for 9. klasse foregår i uge 43 og 44. 

Hver dag 8:40-13:55

Sted
VID Gymnasier, N.P. Josiassensvejvej 44E, 8500 Grenaa. Vi mødes på Torvet lige inden for hovedindgangen.

Praktisk info

Frokost
I frokostpausen på Torvet får du en sandwich og en vand.

Transport
Du kan komme hertil med Letbanen og bus - find mere information på Midttrafik eller Rejseplanen.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til introforløbet, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejledere eller uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Tilmelding

Tilmelding til vores brobygningsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Afspil video

Mød vores elever

Vi har spurgt nogle af vores elever om, hvordan det er at gå på Game College, og hvorfor de valgte at kombinere deres gymnasiale uddannelse på HTX i Grenaa med deres passion for spiludvikling. Hør dem bl.a. tale om at flytte til Grenaa og alle de sjove projekter, som de har lavet. 

Tilmeld dig

Vi hjælper dig på rette vej

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Kontakt vores studievejleder

Følg HTX Grenaa På Instagram