VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Ledige lærepladser

Hos Viden Djurs lægger vi et stort arbejde i at finde nye muligheder for vores elever og skabe det bedste match mellem oplæringsvirksomhed og elev. Nedenfor kan du se listen over ledige lærepladser. Vi opdaterer løbende listen med nye stillingsopslag fra virksomhederne.

Gældsstyrelsen - Elev

Start din karriere som kontorelev i Gældsstyrelsen

Drømmer du om en spændende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse, en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv og om at arbejde med noget, der skaber værdi for samfundet? Så bliv elev hos os.

Vi har landets bedste elevpladser – derfor skal du vælge os  
Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med andre.  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på høj trivsel i dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.   

Derudover tilbyder vi en elevplads med;  

 • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer
 • mange kontaktflader i en stor forvaltning  
 • stor betydning for samfundet, da du vil være med til at sikre finansieringen af den offentlige sektor   
 • mange karriere- og uddannelsesmuligheder, hvis du bliver fastansat efter endt elevuddannelse.

”Det er en meget alsidig uddannelse, da jeg i min elevtid skifter mellem forskellige enheder. Det synes jeg er virkelig fedt, da jeg bliver introduceret til en masse forskellige opgaver. På den måde har jeg fået et godt overblik over, hvad Gældsstyrelsen er for en størrelse, og hvordan vi hænger sammen på kryds og tværs,” fortæller kontorelev Simone Høgh Petersen.

Arbejdsopgaver   
Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et ophold i flere kontorer og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder. 

Som elev i Gældsstyrelsen er du med til at inddrive gæld til det offentlige. Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor bevågenhed både fra befolkningen og fra politisk side.

Som elev hos os kan dine arbejdsopgaver bl.a. være at:   

 • udføre sagsbehandling
 • kvalitetssikre borgere og virksomheders gæld
 • inddrive gæld hos borgere og virksomheder, inden gælden forælder
 • håndtere skriftlige og telefoniske henvendelser fra borgere og virksomheder, hvor det er vigtigt at bevare et højt serviceniveau og formå at fastholde en positiv og konstruktiv dialog.

Hvem kan søge?  
Du kan søge vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2023.   

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.     

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning

Virtuelle infomøder  
Du kan få mere information om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern og høre nuværende elevers oplevelse af elevuddannelsen, arbejdsopgaver, det sociale miljø samt fremtidsmuligheder.   

Vi afholder virtuelle infomøder på nedenstående datoer:  

 • Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 – 17.00 
 • Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 – 14.00 

Tilmelding sker via infomøder om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern

Søg stillingen og læs mere HER

Ansøgningsfrist: 05-02-2023

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, uddannelsen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Hjemmeside: gaeldst.dk

Du kan læse mere om Gældsstyrelsen, og hvordan det er at være elev her.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi lægger vægt på i ansøgningen, kan du læse nærmere her.

Lemvigh-Müller - Handelselev i salgsafdeling, Aarhus

Engageret handelselev til vores salgsafdeling / butik i Aarhus

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i vores salgsafdeling i Aarhus.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butik, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant. Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder i butik med el, vvs, stål eller industri.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:
Udarbejde og sende tilbud til kunder
Eksponering af varer
Orde behandling – modtagelse og ekspedition af ordrer
Tage imod kunde ordre og forespørgsler på telefon og mail samt kundevejledning

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Hør mere om forløbet fra nuværende og tidligere elever i Lemvigh-Müller her

En plan der passer til dig
Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for salg. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Læs mere om elevforløbets opsætning her

Vi forventer, at du:

 • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk
 • Har god talforståelse
 • Er selvstændig og nysgerrig, og at du er lærevillig og har lyst til at udvikle dig inden for salg
 • Har flair og interesse for it-værktøjer

Vi tilbyder
En hverdag hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

Selvstændigt ansvar for de opgaver og kunder, du sidder med
• Høj produktviden gennem arbejde i både butik og på kontor
• En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
• Løn under uddannelse

Ansøg i dag, og bliv en del af fremtidens Lemvigh-Müller
Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Læs mere om adgangskrav til elevpladser her

Søg jobbet: Nye engagerede salgselever til salgsafdeling | Jobindex

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige HR partner Lene Brønnum Henriksen på tlf. 36955127 eller lehe@lemu.dk.

Lemvigh-Müller - Handelselev i salgsafdeling, Randers

Engageret handelselev til vores salgsafdeling / butik i Aarhus

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i vores salgsafdeling i Aarhus.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butik, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant. Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder i butik med el, vvs, stål eller industri.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:
Udarbejde og sende tilbud til kunder
Eksponering af varer
Orde behandling – modtagelse og ekspedition af ordrer
Tage imod kunde ordre og forespørgsler på telefon og mail samt kundevejledning

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Hør mere om forløbet fra nuværende og tidligere elever i Lemvigh-Müller her

En plan der passer til dig
Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for salg. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Læs mere om elevforløbets opsætning her

Vi forventer, at du:

 • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk
 • Har god talforståelse
 • Er selvstændig og nysgerrig, og at du er lærevillig og har lyst til at udvikle dig inden for salg
 • Har flair og interesse for it-værktøjer

Vi tilbyder
En hverdag hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

Selvstændigt ansvar for de opgaver og kunder, du sidder med
• Høj produktviden gennem arbejde i både butik og på kontor
• En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
• Løn under uddannelse

Ansøg i dag, og bliv en del af fremtidens Lemvigh-Müller
Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Læs mere om adgangskrav til elevpladser her

Søg jobbet: Nye engagerede salgselever til salgsafdeling | Jobindex

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige HR partner Lene Brønnum Henriksen på tlf. 36955127 eller lehe@lemu.dk.

Lemvigh-Müller - Handelselev i logistikafdeling i Randers

Serviceminded handelselev til vores logistikafdeling i Randers

Er du god til at have mange bolde i luften og brænder for at hjælpe kunder og kolleger? Kan du lide at kommunikere med mange forskellige mennesker? …. Så er det lige netop dig, vi står og mangler i vores logistikafdeling i Randers.

Du vil i en afvekslende hverdag få stor indsigt i mange administrative opgaver og dertil få grundigt kendskab til hele logistikforløbet. Du får ansvar for dine egne opgaver, men du er ikke på egen hånd, for du indgår i et team af 7 kolleger, der hjælper hinanden med at nå dagens opgaver. Så selvom tempoet er højt, får du opbakning og vejledning til at komme i mål.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en hverdag i højt tempo, gode og kompetente kollegaer, hvor der er rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt gennem praktisk brug af den viden, du opnår i dit skoleforløb.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

 • Kundeservice til vores sælgere via SAP, telefon, helpdesk og mail
 • Bookning af lossetider på lageret for eksterne vognmænd og varemodtage i SAP
 • Kontakt til indkøbs- og salgsafdeling og øvrige kollegaer internt i Lemvigh-Müller
 • Reklamations- og returordrebehandling
 • Oprette produktionsordre, tilbudsgivning samt opfølgning heraf

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Hør mere fra nuværende elever i Lemvigh-Müller (https://youtu.be/Rvg6K-6qVOY)

En plan, der passer til dig
Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for, at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Vi tilbyder dig
Du får en hverdag, hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil desuden få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger, samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

 • Mulighed for at udfolde dit serviceminded gen
 • En hverdag hvor trivsel og godt kollegaskab er i højsædet
 • En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
 • Løn under din uddannelse

Vi forventer, at du:

 • Har en HHX, STX, HTX, HF, EUX, GF2 til Handel/detail for at kunne blive optaget på uddannelsen
 • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • Er selvstændig og nysgerrig
 • Har flair og interesse for IT-værktøjer
 • Er mødestabil, og kan trives i et arbejdsmiljø, hvor ingen dage er ens
 • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig er en teamplayer

Ansøg allerede i dag
Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Har du spørgsmål til uddannelserne eller til ansættelsen hos Lemvigh-Müller, så kan du kontakte HR Partner/Uddannelsesansvarlig Lene Brønnum Henriksen på telefon 3695 5127.

Se mere om vores elevuddannelser på www.lemu.dk/da/om-os/job-og-karriere/elevprogram.

JYSK - Elev

Jysk søger 160 elever i hele landet

Drømmer du om en varieret hverdag kombineret med fart over feltet og en masse praktisk læring? Så søg en elevplads i JYSK og få muligheden for at udvikle dig.

HVAD TILBYDER VI DIG

Du får chancen for at blive en del af en Retail virksomhed, som tilbyder dig en uddannelse og sikrer dig et stærkt fundament til din videre karriere. 70% af vores elever fortsætter i JYSK efter endt uddannelse. Som elev i JYSK får du:

 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • En erfaren oplæringsansvarlig til rådighed under din uddannelse
 • Et team der støtter dig – fordi hjælpsomhed og respekt over for kunder og kollegaer er kernen i vores JYSK værdier
 • Løn under uddannelse
 • Salgsbonus
 • En fleksibel arbejdsplan for at balancere arbejde og fritid
 • Deltagelse i sociale arrangementer i JYSK
 • Deltagelse i den årlige JYSK fest med ledsager
 • 20% personalerabat i JYSK, Ilva, Bolia, SengeSpecialisten og mange flere
 • En masse interne og eksterne rabatordninger

ELEVUDDANNELSEN I JYSK

Som elev i en JYSK butik, kommer du til at prøve en masse forskellige butiksområder og opgaver. Det ultimative mål med uddannelsen er at sætte et stærkt fundament for dig, så du kan videreudvikle dig i den retning, du ønsker.

Uddannelsen indebærer 2 års læring af høj kvalitet – og er en god kombination af praktik læring og teori, hvor du skiftevis er i praktik i butikken og på skoleophold. Du vil være i tæt samarbejde med andre elever – både fra butikken og på tværs af landet.

Uddannelsen består af fem moduler, hvoraf fire af dem foregår på JYSK Academy i Himmerland. Skoleopholdene er spækket med spændende leverandørbesøg, teoretisk viden og praktiske cases.

Med JYSK får du muligheden for at kickstarte din karriere. Og hvem ved – måske driver du din egen JYSK butik en dag?

Læs mere om elevuddannelsen i JYSK her.

HVAD FORVENTER VI AF DIG

 • Du opfylder uddannelseskravet til at blive optaget på en elevuddannelse i detail. Se adgangskravene her.
 • Du er klar til to år fyldt med læring og udvikling - både på skolen og i butikken
 • Du brænder for et godt salg
 • Du er klar til at tage fat og være en aktiv del af et konkurrenceminded team
 • Du har gåpåmod, tager initiativ og nyder at tale med kunder

Lyder dette som dit næste job? Ansøg HER

KOED - Lager/logistikelev

Tag din uddannelse som lager- og logistikoperatør hos KOED A/S

KOED har Danmark største udvalg og lager af reservedele og udstyr til en enhver BMW.

De sætter stor værdi og en ære i at være den eneste danske BMW-reservedelsforhandler med forkant og spidskompetencer indenfor unik mærke-erfaring og seriøsitet.
Derudover lægger de stor vægt på fagligt dygtighed og høj kundetilfredshed, dette gennemføres især ved hurtig, sikker og stabile leveringer, og derved kan læne sig om af mottoet ”vi leverer rigtigt første gang.”

Deres vision om at være enestående på markedet indenfor denne sektor og sidde på det selv, gør at man vil få muligheden for at få en faglig viden man kun vil kunne få ved KOED.

I den forbindelse har KOED har besluttet at udvide medarbejderkredsen og leder derfor efter en logistik/lager elev.

Der vil i høj grad være tale om praksislæring hvor eleven indgår aktivt i den daglige drift og kommer til at agere med konkrete opgaver.

KOED tilbyder et ungt team med en hverdag med gang i indenfor en unik og spændende branche.

De tilbyder en arbejdsplads hvor boglighed ikke vægtes højt men mere lysten til at lære.
Derudover vægter KOED højt at have et solidt og socialt netværk både fagligt og privat.

Det vurderes derfor at den egnede kandidat skal besidde en vis modenhed og lyst til aktivt at gå ind i et læringsmiljø der er præget af travlhed, men også et miljø hvor ærlighed vægtes højt.

KOED er et miljø der er præget af godt humør og et stærkt sammenhold, men også evne til at arbejde fokuseret og målrettet. Så kan du se dig selv i et ung team med gåpåmod og lysten til en solid faglig viden og socialt netværk. For hos ”KOED løfter de i flok”.

Kandidaten vil blandt andet komme til at arbejde med følgende hovedområder:

 • Vareforsendelse
 • En solid og unik viden indenfor bilbranchen og BMW
 • Vil få et solidt kendskab til lagerstyring
 • Alsidige lageropgaver

Lidt om kandidaten:

 • Være robust i forhold til at arbejde i et dynamisk miljø med en høj hastighed
 • Kandidaten skal være mødestabil, frisk og initiativrig
 • Besidde en god humor og have et godt humør
 • Kandidaten skal have god ordenssans
 • Kandidaten skal gerne se muligheder frem for begrænsninger

De vigtigste egenskaber er at kandidaten har lyst til at lære og vil være nysgerrig på at ”finde ind” i en branche og lære den at kende fra bunden af.

Bemærk at straffeattest bedes fremvises ved ansøgning.

Efter fremsendelse af CV og ansøgning vil egnede kandidater blive indkaldt til en uddybende samtale med virksomheden.

Vil du høre mere om at være elev hos KOED, er du velkommen til at kontakte lageransvarlig Mads Bødker på tlf. 86 39 29 00 eller lager3@koed.dk. Motiveret ansøgning sendes også hertil. 

IKEA - Elev

Bliv elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Tag en 2-årig elevuddannelse hos os og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller visual merchandiser.

​​I IKEA ønsker vi at sikre et højt uddannelsesniveau, og en arbejdsplads med højt til loftet. Vi tror på, at vi ved at tilbyde de bedst mulige uddannelser, også kan bidrage til at give vores elever et stærkt fundament for fremtiden – uanset hvor rejsen går hen. 

Vi tror på et godt samarbejde
Vi arbejder tæt sammen med vores skoler for at sikre en bred faglighed, som både kan anvendes i og udenfor IKEA, og en varieret og moderne undervisning, som gør det nemt og spændende at overføre, det man lærer på de enkelte skoleforløb til hverdagen i varehuset – eller vores lager i Brøndby. ​

Som elev kommer du til at opleve, hvordan de resultater vi skaber, sker ved hjælp af samarbejde på tværs af vores mange funktioner, og hvordan vi i en verden i forandring hele tiden må tænke i at møde kunderne på nye måder. Som elev i IKEA bliver du en del af IKEA familien – og vi ser frem til at lære dig bedre at kende.​

Læs mere: Du kan læse hele stillingsopslaget her

For yderligere oplysninger om elevpladsen kontakt: Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk

Dagli' Brugsen Ørum Djurs - Salgselev

Spring køen over! Bliv salgselev i Dagli' Brugsen Ørum Djurs

Kick-start din salgskarriere i et stærkt sammenhold og godt socialt miljø. Som elev hos os får du fra dag 1 store muligheder for at komme på banen med gode ideer til, hvordan vi gør tingene.

Du lærer alt i butikken
Som salgselev arbejder du fuldtids i DagliBrugsen Ørum Djurs, hvor vi lærer dig, hvordan vi driver vores butik.
Du får lov at prøve kræfter med det hele – det gælder alt fra opfyldning af varer og arbejde på lageret til at tale med kunderne ved kassen.

I vores butik arbejder vi sammen om at nå vores mål. 
Hos os lærer du at gå forrest i mødet med vores kunder, og du er helt med, når der sker noget fedt i området. Du er på fornavn med de lokale kunder og giver gerne gode råd, når de skal vælge varer.

Få fede skoleophold
I løbet af de 2 år som elev er du på 8 skoleophold af 1 uges varighed med en masse andre elever.

På skolen begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor vi gør, som vi gør i butikken. Men det handler ikke kun om at sidde på skolebænken. Der er også en masse fælles aktiviteter, der gør det let for dig at få nye venner på tværs af vores butikker.

Hvad skal jeg kunne?
Du bliver hurtigt et kendt ansigt i butikken, så det er vigtigt, du har lyst til at engagere dig i vores kunder og de aktiviteter, vi har. Du kan måske også se dig selv som leder på sigt?

Derudover er du som person:

 • Du er åbensindet
 • Du har flair for it
 • Du er mødestabil
 • Du er arbejdsom
 • Du er eftertænksom
 • Du er intiativrig

Springbræt til din fremtid
Vi er stolte af at repræsentere én af landets bedste elevuddannelser, hvor rigtig mange gør karriere i Coop efterfølgende. Uanset hvad du vælger, bliver du rustet til en fremtid, hvor mulighederne er mange.

Adgangskrav
Du kan blive salgselev, hvis du har gennemført Grundforløb, HHX, STX, HTX, HF eller EUX. Hvis du har STX, HF eller HTX baggrund skal du først gennemført et 5 ugers opkvalificerende kursus. Dette kan tages online.
Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10 klasse, skal du have taget EUD grundforløb på en erhvervsskole.

Du kan også vælge at indgå en nymesterlæreaftale med butikken som typisk tager mellem 6-12 mdr. afhængig af din erhvervsfaring mm., hvorefter du kan starte på hovedforløbet. Eller en praktikvejsaftale hvor vi indgår en aftale med dig imens du tager dit grundforløb.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi venter gerne på det rigtige match.

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, så tag fat i Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk for yderligere oplysninger.

 

Afspil video

Find det gode match

Deltag i vores MatchYourFuture-arrangementer og kom i kontakt med spændende virksomheder inden for din branche.

Her kan du høre mere om dine muligheder for oplæring og job i virksomheden, og du kan blive klogere på, hvad virksomhederne søger efter hos en elev.

Kontakt

Følg os På Instagram