VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Økologisk Høstmarked er tilbage på Kalø lørdag d. 2. september kl. 10-16!

Oplev ægte økologisk magi når Kalø Økologisk Landbrugsskole inviterer til høstmarked lørdag d. 2. september fra kl. 10.00-16.00. I gårdbutikken har vi et bredt udvalg af lokale økologiske råvarer samt årstidens frugt og grøntsager. Her kan man købe gårdens egne grøntsager, kød, mælkeprodukter, brød og kolonialvarer.

Desuden vil landbrugsskolens nuværende og tidligere elever med bagererfaring stå for at fyre op for stenovnen og servere lækre pizzaer med gårdens egne råvarer. Derudover har skolens køkken lavet lækkerier til dagen, og der kan naturligvis nydes en kaffe med udsigt til vigen samt til blomster og glade dyr.

Aktiviteter:

- I anledning af det Økologiske Høstmarked, så udvides gårdbutikken og hele gårdens sortiment vises frem.

- Landmand Krumme spænder vogn på traktoren og inviterer til bondegårdssafari. Her kan børn og gårdglade sjæle sidde med i vognen og høre lidt om livet på en økologisk bondegård.

- Deltag i guidede sanketure for små natur- og madglade maver.

- Deltag i guidede ture rundt på skolen og landbruget for dem, der er mere fagligt interesserede i at høre om økologisk sædskifte, selvforsyning af foder, næringsstofkredsløb, dyrevelfærd og økologi.

- Du er inviteret til naturlege, og der er mulighed for at lave grøntsagsmalede muleposer, som du kan få med hjem.

Vi glæder os til at se jer!