VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Gymnastik (TeamGym)

På HHX Rønde kan du kombinere din passion for gymnastik med en studentereksamen, det foregår på Sport College Syddjurs.

Gymnastik (TeamGym)

På HHX Rønde kan du kombinere din passion for gymnastik med en studentereksamen, det foregår på Sport College Syddjurs.

Kombiner din passion for gymnastik med en studentereksamen

På Sportscollege Syddjurs har du mulighed for at dyrke TeamGym på højt niveau. Træningen foregår i et helt nyt springcenter på Rønde Idrætscenter, med dedikerede træner med landsholdserfaring. Den almindelige spring og rytmetræning kombineres med styrketræning under vejledning af fysioterapeuter, der følger din udvikling tæt, og sikrer forebyggelse af skader samt optimal træning.

Der er fokus på din udvikling som gymnast, og på at sikre dig de bedst mulige betingelser for fortsat at dyrke TeamGym på højt niveau, samtidig med at du tager en studentereksamen. TeamGym Djurs er en konkurrenceklub med det mål at give gymnasterne en seriøs og målrettet træning med høj kvalitet, da dette er med til at danne grundlag for den enkeltes udvikling - både gymnastisk og personligt. 

Faglighed
HHX er det merkantile, erhvervsrettede gymnasium, hvor du bliver undervist i områder som økonomi, marketing, jura, ledelse og sprog. Undervisningen på HHX klæder dig på til at fortsætte på en videregående uddannelse eller at gå direkte videre i job. På HHX Rønde møder du et inspirerende skolemiljø og alle de faciliteter, som du skal bruge for at få en god uddannelse.

Bo på kollegie
Som elev kan du vælge at bo på kollegie og blive en del af et unikt collegemiljø i Rønde. Hvis du vælger en HHX uddannelse, kan du tilkøbe en pakke med kost og logi ved vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her vil du bo lige ved siden af Rønde Idrætscenter, det vil sige kort afstand til skole og træning.

På Campus Djursland kan du bo på tomandsværelse med fuld kost og logi - Pris: 4.050 kr. pr. måned.

Sports College Syddjurs er et samarbejde mellem

  • Syddjurs Gymnasium
  • Campus Djursland
  • TRIF Badminton

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Vi tror på, at vi via aktiviteter, der ikke kun foregår i et klasselokale, kan skabe et langt bedre studiemiljø. Gennem sporten kommer vi tættere på hinanden, og vi udvikler os ikke kun fagligt, men også på andre niveauer.

- Morten Henriksen, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram