VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Start din fremtid på VID Gymnasier

Hos VID Gymnasier kan du tage din studentereksamen på vores handelsgymnasium eller vores tekniske gymnasium. Uanset hvad du drømmer om, så er VID Gymnasier stedet at starte. Her tager vi din fremtid seriøst og giver dig de kompetencer du har brug for, hvis du skal læse på en videregående uddannelse.

Gymnasiale uddannelser, der åbner for dine muligheder

HHX er det merkantile og erhvervsrettede gymnasium, hvor du bliver undervist i områder som økonomi, handel, sprog og globale forhold, mens du på HTX kan blive klogere på områder som teknologi, naturvidenskab, IT og sundhed. Begge uddannelser tager 3 år og giver dig en bred faglig viden som et godt fundament for dine karriemuligheder fremadrettet.

VID Gymnasier holder til i Grenaa og Rønde. I Grenaa ligger handelsgymnasiet og det tekniske gymnasium under samme tag, hvilket skaber et helt særligt studiemiljø for dig som elev. Du har også mulighed for at tage HHX-uddannelsen i Rønde. Her møder du et afslappet studiemiljø, hvor både faglighed og fællesskab er i fokus.

På VID Gymnasier kan du gøre dine drømme til virkelighed

Bæredygtighed, medicin, jura, sport, design og meget andet. Uanset om du tager HHX eller HTX, kan du på VID Gymnasier vælge mellem et bredt udvalg af studieretninger, så din uddannelse bliver målrettet, det du drømmer om. Studieretningen danner grundlaget for undervisningen og kobler fagene sammen om et fælles emne.

Med en studenterhue i hånden fra HHX eller HTX står du med mange muligheder fremadrettet. Begge uddannelser giver dig adgang til en lang række af videregående uddannelser på f.eks. professionshøjskoler, erhvervsakademier og på universitetet.

Fordyb dig i det du brænder for 

På VID Gymnasier kan du ikke blot tage din gymnasiale uddannelse. Du kan også dyrke din helt særlige interesse. På vores college tilbud Brazil Football College og Game College har du mulighed for at kombinere din uddannelse med din passion for fodbold eller gaming. Her får du flere ugentlige træningspas, og du bliver en del af et fællesskab med andre, der brænder for det samme som dig.

HTX GRENAA STARTEDE DRØMMENE

Det videnskabelige har altid interesseret Emma Bisbo, så HTX var det helt rigtige sted for hende. Det gav adgang og gode forudsætninger til at søge ind på hendes drømmeuddannelse som sygeplejerske.

Hvis man vælger HTX på Viden Djurs, bliver man klædt godt på til fremtiden, og undervisningen man får giver et godt grundlag for at blive uddannet til noget større, og kunne arbejde med mange mennesker på et rigtigt arbejde. Det er nemt at overføre til det virkelige liv

- Emma Bisbo, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram