VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Yoga

Har du brug for at puste ud og mærke roen i en travl hverdag? Med vores tilbud om yoga, kan du i fællesskab med andre elever ved Viden Djurs give slip og mærke alle dele af din krop. Yoga er godt både fysisk og psykisk.

Yoga

Har du brug for at puste ud og mærke roen i en travl hverdag? Med vores tilbud om yoga, kan du i fællesskab med andre elever ved Viden Djurs give slip og mærke alle dele af din krop. Yoga er godt både fysisk og psykisk.

Mærk roen og træn din bevægelighed

I en ofte hektisk hverdag, hvor vi hele tiden er på, er det tiltrængt at sætte tempoet ned og fokusere på åndedrættet og sanserne. Yoga-træningen hjælper dig med at forene din krop og dit sind. Du bliver smidigere og stærkere samtidig med, at du mærker nærvær og ro i hele kroppen.

Vores tilbud om yoga-træning er for dig, der gerne vil styrke din bevægelighed og komme helt ned i gear. Der er ingen krav til din tidligere erfaring med yoga, det vigtigste er, at du har mod på at give slip og lade roen sænke sig over dig.

 

Hvor?

Hasselbakken 113, Grenå

Hvornår?

Tirsdage kl. 08.45 – 09.45

Periode

Uge 37-41

Pris

350 kr. for 5 træningsgange

Kontakt

Iben Lindell

Email: ibenlindell@gmail.com

Tilmelding

Tilmeld dig yogatræning her:

Email: ibenlindell@gmail.com

SMS: +45 40 73 02 34

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Det er næsten umuligt ikke at udvikle sig herovre, men det handler også bare om at være den bedste version af sig selv og ikke sammenligne sig med andre. Hvis du er den bedste version af dig selv, så kan du ikke gøre mere.

- Güney Atas, elev på Brazil og HHX Grenaa.

Følg HHX Grenaa På Instagram