VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Håndbold

Vil du gerne udvikle dit håndboldspil med både teknisk og taktisk træning? Med vores tilbud om håndboldtræning, kan du kombinere din uddannelse med to ugentlige træninger, hvor vi dyrker håndboldfællesskabet og glæden ved spillet.

Håndbold

Vil du gerne udvikle dit håndboldspil med både teknisk og taktisk træning? Med vores tilbud om håndboldtræning, kan du kombinere din uddannelse med to ugentlige træninger, hvor vi dyrker håndboldfællesskabet og glæden ved spillet.

Fællesskab og teknik

Håndboldtræning handler om mere end bare tekniske øvelser og skudvarianter. Her bliver du en del af et fællesskab, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi fokuserer på, hvordan vi kan spille hinanden gode, og hvordan vi kan træffe de bedste beslutninger, når spillet er i gang.

Vores tilbud om håndboldtræning er for dig, der gerne vil blive en bedre håndboldspiller, og for dig, der gerne vil styrke din krop og din form. Du kan kombinere håndboldtræningen med fitness, hvor du har mulighed for at blive stærkere. Det giver dig energi i en travl hverdag.

 

Hvor?

Åstrup Hallen, Mellemstrupvej 21, 8500 Grenaa

Hvornår?

Tirsdag kl. 08.00 – 09.45.

Torsdag kl. 08.00 – 09.45.

Periode

Træningsperioden følger skoleåret fra 2. september 2021 til maj 2022.

Pris

75 kr. pr. måned inkl. håndboldtræning og fitness med efterfølgende 1 x kakaomælk og 1 x frugt to-go.

Kontakt

Stig Bendix

Email: stigolsen@privat.dk

Telefon: 24668931

Tilmelding

Tilmeld dig håndboldtræning her

stigolsen@privat.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Det er næsten umuligt ikke at udvikle sig herovre, men det handler også bare om at være den bedste version af sig selv og ikke sammenligne sig med andre. Hvis du er den bedste version af dig selv, så kan du ikke gøre mere.

- Güney Atas, elev på Brazil og HHX Grenaa.

Følg HHX Grenaa På Instagram