VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Gå-klubben

Det er sundt for både krop og sjæl at gå. Med vores gå-klub får du mulighed for at kombinere din uddannelse med en ugentlig gåtur i fællesskab med andre elever ved Viden Djurs. Her kommer du ud i den friske luft, og du mærker roen sænke sig over dig i takt med, at vi bevæger os gennem landskabet.

Gå-klubben

Det er sundt for både krop og sjæl at gå. Med vores gå-klub får du mulighed for at kombinere din uddannelse med en ugentlig gåtur i fællesskab med andre elever ved Viden Djurs. Her kommer du ud i den friske luft, og du mærker roen sænke sig over dig i takt med, at vi bevæger os gennem landskabet.

Bevægelse og fællesskab i gå-klubben

Der er plads til alle i gå-klubben ved Viden Djurs, uanset om du er vant til at gå meget, eller du bare gerne vil starte dagen med lidt let bevægelse. Her får du gang i benene og pulsen op, mens vi nyder naturen og snakker om stort og småt.

Vi går i de mange skønne naturområder i Grenaa. Vi går på stranden og ad skovstier. Måske du har forslag til en skøn rute, som vi skal prøve af næste gang? Hvis du gerne vil mærke naturen og være en del af et hyggeligt fællesskab, så er gå-klubben noget for dig.

 

Hvor?

Vi mødes ved indgangen til Campus Djursland.

Hvornår?

Hver tirsdag 8:30-9:30 (første gang 14. september 2021)

Periode

Alle skoleuger

Pris

Gratis

Kontakt

Hanne Moll Kjær

Email:  hnmk@videndjurs.dk

Tilmelding

Man må rigtigt gerne melde sig til hos Hanne på hnmk@videndjurs.dk, så Hanne ved, hvor mange der kommer. Glemmer man det, møder man bare op.

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Det er næsten umuligt ikke at udvikle sig herovre, men det handler også bare om at være den bedste version af sig selv og ikke sammenligne sig med andre. Hvis du er den bedste version af dig selv, så kan du ikke gøre mere.

- Güney Atas, elev på Brazil og HHX Grenaa.

Følg HHX Grenaa På Instagram