VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Sport i skolen

Med sport i skolen får du mulighed for at kombinere din ungdomsuddannelse med din interesse for sport. Her er der plads i dit skema til flere ugentlige træninger, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine sportslige ambitioner eller dit ønske om en sund og aktiv hverdag.

Sport i skolen

Med sport i skolen får du mulighed for at kombinere din ungdomsuddannelse med din interesse for sport. Her er der plads i dit skema til flere ugentlige træninger, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine sportslige ambitioner eller dit ønske om en sund og aktiv hverdag.

Kombiner sport og skole

Elsker du at levere lækre driblinger på fodboldbanen, eller kan du bruge timevis i stalden med din hest? Måske vil du gerne styrke din krop med effektiv crossfittræning eller have et ugentligt pusterum med yoga? Der er både tilbud til dig, der gerne vil dyrke din sport på højt niveau, og dig der blot drømmer om en hverdag med mere motion og aktivitet.

Med sport i skolen kan du blive en del af Brazil Football College, E-sport College eller Danish Horse College, eller du kan vælge at dyrke håndbold, crossfit eller yoga. Du har også mulighed for at blive en del af vores gå-klub, hvor vi sammen går ture og nyder den friske luft.  Afhængigt af hvilken sport du ønsker at kombinere din uddannelse med, får du mulighed for lærerig træning flere gange om ugen.

Tag den uddannelse du drømmer om

Du kan kombinere sport i skolen med alle de forskellige ungdomsuddannelser ved Viden Djurs i Grenaa, og skabe et godt fagligt fundament for din fremtid.

På HHX og HTX kan du tage en gymnasial eksamen, der giver dig mange muligheder fremadrettet. Her bliver du klædt på til at læse videre på en videregående uddannelse. Hvis du drømmer om en hverdag, hvor du bruger både hoved og hænder, kan du tage en af vores erhvervsuddannelser. Måske du drømmer om at blive f.eks. industritekniker, tjener, webudvikler eller salgsassistent?

Uanset hvilken uddannelse du vælger, kan sport i skolen give dig en sund og aktiv hverdag og et velfortjent afbræk fra skolebøgerne.

Det er altid det sværeste, som er det fedeste

Güney Atas’ største drøm er at blive professionel fodboldspiller. Han har derfor valgt at kombinere sin uddannelse på HHX i Grenaa med Brazil Football College, hvor fodboldtræningen er på skemaet, og han derfor kan fokusere på sin drøm, uden at det påvirker skolegangen.  

Du ser dem, når du står op, før skolen, i skolen og efter skolen. Vi spiser sammen, og vi træner sammen. Vi lever sammen i tre år og får nogle venskaber, som holder resten af livet.  

- Güney Atas, nuværende elev på HHX og Brazil

Følg HHX Grenaa På Instagram