VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Ledige lærepladser

Hos Viden Djurs lægger vi et stort arbejde i at finde nye muligheder for vores elever og skabe det bedste match mellem oplæringsvirksomhed og elev. Nedenfor kan du se listen over ledige lærepladser. Vi opdaterer løbende listen med nye stillingsopslag fra virksomhederne.

Lemvigh-Müller - Handelselev

Engageret Handelselev til vores salgsafdeling / butik i Aarhus

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i vores salgsafdeling i Aarhus.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butik, online salg samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant. Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder i butik med el, vvs og værktøj.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:
• Kundeekspedition
• Håndtering af kundeordrer fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverance
• Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på dem
• Support til eksterne sælgere og kunder
• Registreringer af relevante opgaver og kommunikation i vores CRM-system
• Deltagelse i salgsmøder, produkttræning, salgstræning og andre interne møde
For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

En plan der passer til dig
Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for salg. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Vi forventer, at du:
• Har en HHX, STX, HTX, HF, EUX, GF til Handel/Detail for at kunne blive optaget på uddannelsen
• Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og gerne engelsk
• Har god talforståelse
• Er selvstændig og nysgerrig
• Er lærevillig og har lyst til at udvikle dig inden for salg
• Har flair og interesse for IT-værktøjer

Vi tilbyder
En hverdag hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

• Oplæring i vores håndværkerbutik
• Høj produktviden gennem arbejde i både butik og på kontor
• En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
• Løn under uddannelse

Ansøg allerede i dag Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV med det samme på elever@lemu.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person. Har du spørgsmål til uddannelserne eller til ansættelsen hos Lemvigh-Müller, så kan du kontakte HR Partner/Uddannelsesansvarlig Lene Brønnum Henriksen på telefon 3695 5127. Se mere om vores elevuddannelser på www.lemu.dk/da/om-os/job-og-karriere/elevprogram

Papirgaarden - Handelselev

Vi søger en ny handelselev med speciale i indkøb

I Papirgården arbejder vi målrettet på at opfylde kundernes behov og ønsker med fokus på kvalitet og service. Vi sætter en ære i, at alle kunder får en professionel og ærlig betjening.

Vi kan tilbyde dig følgende:

 • En spændende arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver indenfor følgende hovedområder: Indkøb, vareoprettelse, kontrol af varelager, vedligehold af webshop, opfølgning på ordrer, prissætning, kunde-og leverandørkontakt.
 • Et job med mulighed for personlig udvikling
 • Gode kollegaer, der er klar til at sætte dig ind i indkøbsfunktionens opgaver.
 • En uhøjtidelig arbejdsplads med en hyggelig omgangstone.
 • Oplæring i butikkens salgsfunktion.

Kvalifikationer:

 • Er imødekommende og udadvendt og har lyst til at lære nyt.
 • Have gode samarbejdsevner, engagement og godt humør.
 • Have flair for tal.
 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Har grundforløbet indenfor EUD, EUX, HHX eller lign.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karin Press på mail: kp@pgg.dk eller telefon 2260 5934.

Opstart gerne 1. august 2022. Lyder det som noget for dig, så send gerne din ansøgning snarest og senest den 25.07.2022.

KOED - Lager/logistikelev

Tag din uddannelse som lager- og logistikoperatør hos KOED A/S

KOED har Danmark største udvalg og lager af reservedele og udstyr til en enhver BMW.

De sætter stor værdi og en ære i at være den eneste danske BMW-reservedelsforhandler med forkant og spidskompetencer indenfor unik mærke-erfaring og seriøsitet.
Derudover lægger de stor vægt på fagligt dygtighed og høj kundetilfredshed, dette gennemføres især ved hurtig, sikker og stabile leveringer, og derved kan læne sig om af mottoet ”vi leverer rigtigt første gang.”

Deres vision om at være enestående på markedet indenfor denne sektor og sidde på det selv, gør at man vil få muligheden for at få en faglig viden man kun vil kunne få ved KOED.

I den forbindelse har KOED har besluttet at udvide medarbejderkredsen og leder derfor efter en logistik/lager elev.

Der vil i høj grad være tale om praksislæring hvor eleven indgår aktivt i den daglige drift og kommer til at agere med konkrete opgaver.

KOED tilbyder et ungt team med en hverdag med gang i indenfor en unik og spændende branche.

De tilbyder en arbejdsplads hvor boglighed ikke vægtes højt men mere lysten til at lære.
Derudover vægter KOED højt at have et solidt og socialt netværk både fagligt og privat.

Det vurderes derfor at den egnede kandidat skal besidde en vis modenhed og lyst til aktivt at gå ind i et læringsmiljø der er præget af travlhed, men også et miljø hvor ærlighed vægtes højt.

KOED er et miljø der er præget af godt humør og et stærkt sammenhold, men også evne til at arbejde fokuseret og målrettet. Så kan du se dig selv i et ung team med gåpåmod og lysten til en solid faglig viden og socialt netværk. For hos ”KOED løfter de i flok”.

Kandidaten vil blandt andet komme til at arbejde med følgende hovedområder:

 • Vareforsendelse
 • En solid og unik viden indenfor bilbranchen og BMW
 • Vil få et solidt kendskab til lagerstyring
 • Alsidige lageropgaver

Lidt om kandidaten:

 • Være robust i forhold til at arbejde i et dynamisk miljø med en høj hastighed
 • Kandidaten skal være mødestabil, frisk og initiativrig
 • Besidde en god humor og have et godt humør
 • Kandidaten skal have god ordenssans
 • Kandidaten skal gerne se muligheder frem for begrænsninger

De vigtigste egenskaber er at kandidaten har lyst til at lære og vil være nysgerrig på at ”finde ind” i en branche og lære den at kende fra bunden af.

Bemærk at straffeattest bedes fremvises ved ansøgning.

Efter fremsendelse af CV og ansøgning vil egnede kandidater blive indkaldt til en uddybende samtale med virksomheden.

Vil du høre mere om at være elev hos KOED, er du velkommen til at kontakte lageransvarlig Mads Bødker på tlf. 86 39 29 00 eller lager3@koed.dk. Motiveret ansøgning sendes også hertil. 

Nymann Autoparts - Handelsassistentelev

Nymann Autoparts A/S søger elev

Til vor afdeling i Grenaa søger vi en handelsassistentelev med tiltrædelse 1/8 2022 – ellers snarest muligt.

Vi søger en elev, som er mødestabil, har gå på mod og med lyst til en travl hverdag med mange udfordringer. Er det lige dig, kan vi tilbyde en alsidig engrosuddannelse i en spændende branche.

Udover at være i besiddelse af god ordenssans samt gode samarbejdsevner forventes vor nye elev at have interesse for biler og it.

Skriftlig ansøgning bilagt eksamensbeviser bedes senest 15/7 2022 sendt til: er@nymann.dk eller til Nymann Autoparts A/S, Trekanten 4, 8500 Grenaa.

IKEA - Elev

Bliv elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Tag en 2-årig elevuddannelse hos os og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller visual merchandiser.

​​I IKEA ønsker vi at sikre et højt uddannelsesniveau, og en arbejdsplads med højt til loftet. Vi tror på, at vi ved at tilbyde de bedst mulige uddannelser, også kan bidrage til at give vores elever et stærkt fundament for fremtiden – uanset hvor rejsen går hen. 

Vi tror på et godt samarbejde
Vi arbejder tæt sammen med vores skoler for at sikre en bred faglighed, som både kan anvendes i og udenfor IKEA, og en varieret og moderne undervisning, som gør det nemt og spændende at overføre, det man lærer på de enkelte skoleforløb til hverdagen i varehuset – eller vores lager i Brøndby. ​

Som elev kommer du til at opleve, hvordan de resultater vi skaber, sker ved hjælp af samarbejde på tværs af vores mange funktioner, og hvordan vi i en verden i forandring hele tiden må tænke i at møde kunderne på nye måder. Som elev i IKEA bliver du en del af IKEA familien – og vi ser frem til at lære dig bedre at kende.​

Læs mere: Du kan læse hele stillingsopslaget her

For yderligere oplysninger om elevpladsen kontakt: Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk

OK - Convenience elev

OK i Trustrup søger convenience elev

Kan du se dig selv som elev, hvor du har mulighed for at vokse og udvikle dig og hvor engagement og frihed under ansvar er vigtigt? Så er stillingen som convenience elev ved OK Trustrup noget for dig.

Lidt om dig:

 • Du har bestået EUD, EUX eller lign.
 • Du er selvstændig og løsningsorienteret
 • Du er mødestabil og serviceminded
 • Du er udadvendt og smilende
 • Du er ambitiøs og initiativrig
 • Du har interesse i mad

For yderligere oplysning om elevpladsen kontakt Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Dagli' Brugsen Ørum Djurs - Salgselev

Spring køen over! Bliv salgselev i Dagli' Brugsen Ørum Djurs

Kick-start din salgskarriere i et stærkt sammenhold og godt socialt miljø. Som elev hos os får du fra dag 1 store muligheder for at komme på banen med gode ideer til, hvordan vi gør tingene.

Du lærer alt i butikken
Som salgselev arbejder du fuldtids i DagliBrugsen Ørum Djurs, hvor vi lærer dig, hvordan vi driver vores butik.
Du får lov at prøve kræfter med det hele – det gælder alt fra opfyldning af varer og arbejde på lageret til at tale med kunderne ved kassen.

I vores butik arbejder vi sammen om at nå vores mål. 
Hos os lærer du at gå forrest i mødet med vores kunder, og du er helt med, når der sker noget fedt i området. Du er på fornavn med de lokale kunder og giver gerne gode råd, når de skal vælge varer.

Få fede skoleophold
I løbet af de 2 år som elev er du på 8 skoleophold af 1 uges varighed med en masse andre elever.

På skolen begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor vi gør, som vi gør i butikken. Men det handler ikke kun om at sidde på skolebænken. Der er også en masse fælles aktiviteter, der gør det let for dig at få nye venner på tværs af vores butikker.

Hvad skal jeg kunne?
Du bliver hurtigt et kendt ansigt i butikken, så det er vigtigt, du har lyst til at engagere dig i vores kunder og de aktiviteter, vi har. Du kan måske også se dig selv som leder på sigt?

Derudover er du som person:

 • Du er åbensindet
 • Du har flair for it
 • Du er mødestabil
 • Du er arbejdsom
 • Du er eftertænksom
 • Du er intiativrig

Springbræt til din fremtid
Vi er stolte af at repræsentere én af landets bedste elevuddannelser, hvor rigtig mange gør karriere i Coop efterfølgende. Uanset hvad du vælger, bliver du rustet til en fremtid, hvor mulighederne er mange.

Adgangskrav
Du kan blive salgselev, hvis du har gennemført Grundforløb, HHX, STX, HTX, HF eller EUX. Hvis du har STX, HF eller HTX baggrund skal du først gennemført et 5 ugers opkvalificerende kursus. Dette kan tages online.
Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10 klasse, skal du have taget EUD grundforløb på en erhvervsskole.

Du kan også vælge at indgå en nymesterlæreaftale med butikken som typisk tager mellem 6-12 mdr. afhængig af din erhvervsfaring mm., hvorefter du kan starte på hovedforløbet. Eller en praktikvejsaftale hvor vi indgår en aftale med dig imens du tager dit grundforløb.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi venter gerne på det rigtige match.

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, så tag fat i Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk for yderligere oplysninger.

 

Afspil video

Find det gode match

Deltag i vores MatchYourFuture-arrangementer og kom i kontakt med spændende virksomheder inden for din branche.

Her kan du høre mere om dine muligheder for oplæring og job i virksomheden, og du kan blive klogere på, hvad virksomhederne søger efter hos en elev.

Kontakt

Følg os På Instagram