VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Sådan søger du optagelse

På Danish Horse College kan du kombinere din uddannelse ved Viden Djurs med din passion for ridning og heste. Du får træning på højt niveau og bliver en del af et fedt fællesskab.

Du tilmelder dig Danish Horse College her. Derudover skal du tilmelde dig den uddannelse ved Viden Djurs, som du gerne vil tage. dette gør du på www.optagelse.dk.

Der er ansøgningsfrist 1. marts.

 

DIT HJEM UNDER UDDANNELSE

På skolehjemmet bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse ved Viden Djurs. Et ophold på skolehjem minder lidt om at være på efterskole. Det er et trygt sted, hvor du kan fokusere på din uddannelse og samtidig være en del af et socialt miljø. 

Du ser dem, når du står op, før skolen, i skolen og efter skolen. Vi spiser sammen, og vi træner sammen. Vi lever sammen i tre år og får nogle venskaber, som holder resten af livet

- Güney Atas, bor på Campus Djursland.  

Følg os På Instagram