VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Økologisk Høstmarked er tilbage på Kalø lørdag d. 3. september kl. 10-16!

Efter tre år kan vi igen fejre sæsonens hårde arbejde og alle de frugter (og grønsager, foder, kød, mm.) som det har båret. I dagens anledning udvider vi gårdbutikken og viser frem af hele vores sortiment. Vores nuværende og tidligere elever med bager-erfaring står for at fyre op for vores stenovn og servere lækre pizzaer med vores egne råvarer. Landmand Krumme spænder vogn på traktoren og inviterer til bondegårds-safari. Her kan børn og gårdglade sjæle sidde med i vognen og høre lidt om livet på en økologisk bondegård. Der vil være guidede sanketure for små natur- og madglade maver. Derudover inviterer vi til Natur-lege og giver mulighed for at lave grønsags-malede muleposer til at få med hjem. Der vil også være guidede ture rundt på skolen og landbruget til dem, der er mere fagligt interesserede i at høre om økologisk sædskifte, selvforsyning af foder, næringsstofkredsløb, dyrevelfærd og økologi. Vores køkken har lavet lækkerier til dagen, og der kan naturligvis nydes en kaffe med udsigt til vigen, samt til blomster og glade dyr.

PROGRAM:

10:00

Høstmarkedet er åbent!

10:30

Sankning i børnehøjde

11:00

Faglig guidet tour

11:30

Sankning i børnehøjde

13:00

Sankning i børnehøjde

14:00

Faglig guidet tour

15:00

Sankning i børnehøjde

16:00

Tak for i år!

 

Krummes traktor kører på Bondegårds-safari løbende af hele dagen.