VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Nyt om corona

Ungdoms- og voksenuddannelser er omfattet af krav om Coronapas

Folketingets partier har på baggrund af de seneste ugers stigende smittetal, diskuteret om der skal indføres flere restriktioner i det danske samfund for at dæmpe smittespredningen. Torsdag aften blev et flertal i Folketinget enige om, at der i forhold til ungdomsuddannelserne fra og med mandag d. 29. november indføres krav om coronapas.

Det betyder, at du fra på mandag d. 29. november skal have et gyldigt coronapas, når du opholder dig på Viden Djurs. Kravet gælder for alle elever/kursister, ansatte og gæster. Det er dit eget ansvar at skaffe dig et gyldigt coronapas. Et coronapas fungerer som dokumentation for, om du er vaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ. Der gennemføres stikprøvekontroller på skolen.

Vær samtidig opmærksom på, at Folketinget også har besluttet at nedsætte varigheden af et coronapas ift. test. Nu kommer et negativt testsvar fra en PCR-test til at give coronapas i 72 timer. Før gjaldt det i 96 timer. Et negativt testsvar fra en lyntest giver coronapas i 48 timer i stedet for 72 timer, som før var tilfældet.

Hvis du rejser med kollektiv transport, skal du også være opmærksom på, at der nu igen er indført krav om, at mundbind skal benyttes i kollektiv transport, som gælder, når man rejser med bus, tog, letbane, metro, færge, indenrigsfly og taxa.

Opdateret 26-11-2021

 

Åbent hus på Viden Djurs fredag den 19. november 2021

Viden Djurs inviterer til åbent hus fra kl. 15:00-18:00 på vores adresser i Grenaa.

Du kan trygt besøge os. Vi overholder naturligvis de gældende retningslinjer i forbindelse med corona. Det betyder, at alle gæster over 15 år fremviser gyldigt coronapas ved indgangen - følg vores vejledninger, når du kommer til vores adresser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opdateret 18-11-2021

Testkrav

Ved start af skoleåret 2021/22 bortfalder testkrav for Covid-19 på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner. Samtidig åbnes der op for, at skolerne vil kunne undervise efter helt almindelige vilkår, som vi kender det før coronapandemien. Det se vi alle frem til 🙂

  • Dokumentation for en negativ test for COVID-19 er således ikke længere et krav ved fysisk fremmøde på skolen/institutionen.
  • Viden Djurs skal heller ikke per 1. august 2021 tilbyde antigentest for COVID-19 lokalt på skolen/institutionen.

Elever på 10KCD, Grenaa vil fortsat tilbydes test for Covid-19 en gang ugentlig frem til og med den 23.december 2021.

Viden Djurs følger Sundhedsstyrelsen generelle råd for at forebygge smittespredning:

  • Hold 2 meters afstand i fællesområder når muligt og altid mindst 1 meter. Undgå håndtryk, kys og kram
  • Hvis du får symptomer, så bliv hjemme og bliv testet
  • Luft ud og skab gennemtræk og undgå at være for mange sammen
  • Host og nys i ærmet
  • Husk at vaske hænder tit eller brug håndsprit
  • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved

Håndtering ved smittetilfælde

Ved smittetilfælde på Viden Djurs følger skolen Sundhedsstyrelsens vejledning.

Får vi på Viden Djurs kendskab til, at en elev/kursist eller ansat er testet positiv for COVID-19, deltager skolen i opsporing af og hjemsendelse af nære kontakter, og relevante elever og forældre vil blive orienteret.

Opdateret den 20-10-2021