VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Julemarked på Kalø

Kalø Økologisk Landbrugsskole inviterer igen i år til økologisk julemarked for hele familien - lørdag d. 2. december kl. 10-16

Julen nærmer sig, og det betyder tid til julehygge. Julemarkedet vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af økologiske og bæredygtige varer. Vi får besøg af et væld af spændende virksomheder med fokus på bæredygtighed, økologi, håndværk og kreativitet, som alle bringer deres bedste varer til julemarkedet.

Der vil være et stort udvalg af økologiske mad- og drikkevarer, samt masser af gode julegaveideer. Hele familien kan nemt bruge en hel dag i de grønne rammer, da der blandt andet er mulighed for at nyde et glas gløgg omkring bålet, møde julemanden, se alle vores dyr og smage mange af de lækre økologiske produkter vi tilbyder. De autentiske rammer på Kalø bidrager til at fuldende oplevelsen.

For de små vil der være legeland, ansigtsmaling og mulighed for at prøve vores berømte nissesafari. Alt imens man er på Nissesafari, kan man (hvis man er opmærksom nok!) møde Julenisser som tager en med tilbage til barndommen. 

Sted
Kalø Økologisk Landbrugsskole, Skovridervej 3 – 8410 Rønde

Andre nyheder