VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Kom til Faglig Dag på Kalø

Endelig kan vi igen invitere nuværende og tidligere elever til en hyggelig og spændende dag på Kalø lørdag d. 25. februar 2023.

Faglig Dag er årets festfyrværkeri på Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor vi skaber tid og rum til at gå i dybden med nogle af de professionelle, tekniske, og biologiske udfordringer og løsninger, som der ikke altid er plads til i en travl hverdag.

Dagen vil byde på gensynsglæde, faglige oplæg, workshops samt erfaringsudveksling. Årets tema er 'Muligheder i Landbruget'. Som noget helt særligt i år, vil der også blive afholdt en stiftende generalforsamling for Kaløs Elevforening! Til slut inviterer Kaløs Café Komité til fest i Hegnet.

Tidsplan for dagen:
10.30–11.00: velkomst v. Natali & Markus og kaffe i spisesalen
11.00–12.00: 1. runde af oplæg (Anders Borgen, Agrologica; Jacob Westergaard Madsen, Andelsgaarde; Viktor Riise, Blokhus Kød og Landbrug).
12.00–13.00: frokost
13.00–14.00: 2. runde oplæg (Michael Kjerkegaard, Eskelyst og HOPLA; Anders Borgen, Agrologica; Økologisk Landsforening & Regenerativt Jordbrug)
14.00–14.30: kaffepause i spisesalen
14.30–15.30: 3. runde af oplæg (Maarja Möls, Drys og Christina Sand, Godis Grønt; Svend Brodersen, Gram Slot; Søren Vang, KU og L&F)
15.30–17.00: ERFA-gruppe møder (dyrkning af grøntsager i regenerative markedshaver; multibrug med kød, naturpleje og afsætning; dialog om landbrugets værdier v. Svend Brodersen)
17.00–18.00: stiftende generalforsamling - Kalø Elevforening
18.00-19.00: aftensmad
19.00-00.00: fest

Deltagelse til Kalø Faglig Dag er gratis. Af hensyn til logistikken beder vi jer om at tilmelde jer på forhånd og krydse af, hvilke oplæg I er interesserede i. Derudover er der mulighed for at tilkøbe frokost og middagsmad, samt at booke en plads på sovesal.

Tilmeld jer HER 

Se det fulde program HER


Vi glæder os meget til at se jer alle!

Andre nyheder