VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Julemarked på Kalø

Julen nærmer sig, og det betyder tid til julehygge. Lørdag d. 4. december kl. 10.00-16.00 inviterer Kalø Økologisk Landbrugsskole til økologisk julemarked, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer af økologiske og bæredygtige varer.

Her er der garanti for julestemning, når du går på opdagelse i de spændende boder og nyder en hyggelig dag i grønne omgivelser.

Tag hele familien med

Julemarkedet på Kalø Økologisk Landbrugsskole er for både store og små. Der er blandt andet mulighed for at nyde et glas gløgg omkring bålet, møde julemanden, se alle dyrene og smage de lækre økologiske produkter.

For de små i familien er der legeland, ansigtsmaling og mulighed for at prøve den berømte nissesafari. Der er selvfølgelig også mulighed for at juleshoppe i de mange boder og købe mad og drikkevarer til hele familien.

Et sted udover det sædvanlige

Foruden at mærke julestemningen har du rig mulighed for at opleve livet på Kalø Økologisk Landbrugsskole og få indblik i de unikke muligheder, skolen tilbyder. Du kan se faciliteterne, møde dyrene, nyde den skønne natur og få en snak med skolens studievejleder, der kan fortælle dig mere om skolens uddannelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Læs mere om julemarkedet her