VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Information om hændelse på Campus Djursland

Der har tirsdag aften være en alvorlig ildebrand på Campus Djursland, hvor en stor del af skolens elever bor, enten som en del af deres skolehjem eller på College. Branden opstod på et værelse på afdeling White, hvor elever fra en naboskole bor.

Den unge mand som blev forbrændt, var på besøg hos en elev fra naboskolen og blev straks overført til Rigshospitalet for at få behandling. TV2.dk skriver her til morgen, at eleven er uden for livsfare. Hændelsesforløbet bliver på nuværende tidspunkt undersøgt/efterforsket af politiet.

Berørte elever på Campus Djursland blev evakueret og løbende orienteret i løbet af aftenen og kunne omkring midnat gå til ro på deres værelser. Til morgen har eleverne fra Viden Djurs bosiddende på Campus Djursland haft mulighed for at snakke om hændelsen i deres klasser sammen med deres underviser. Derudover har skolens mentorer og studievejledere snakket med elever, som bor Campus.