VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Forårsmarked på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Kom til Forårsmarked på Kalø Økologisk Landbrugsskole, Skovridervej 3, 8410 Rønde

LØRDAG DEN 21. MAJ 2022 KL. 10.00-16.00

Tilbring en forårsdag på en bondegård med venner, familie og børn. Vores gårdbutik vil være åben med hvad sæsonen kan byde på, samt småplanter, krydderurter og frugttræer til at tage med hjem. Derudover vil der være lækkerier lavet i vores eget køkken samt andre lokale delikatesser.

Der vil være madboder med råvarer fra vores økologiske skolelandbrug, hvor du kan stille både den store og den lille sult.

Bondemand Krumme inviterer børn og andre dyreelskende sjæle med på bondegårds-safari. Her kommer I rundt med traktoren og får en guidet tur, hvor I kan hilse på dyrene og se livet på et økologisk landbrug. 

Vi glæder os meget til at tilbringe en skøn forårsdag i jeres selskab!