VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Find os på uddannelsesmesser

For mange unge nærmer valget af ungdomsuddannelse sig. Det betyder også, at det er højsæson for uddannelsesmesser, hvor skoler og uddannelser er samlet for at inspirere og oplyse elever og forældre om de mange muligheder.

Hos Viden Djurs deltager vi i en række landsdækkende uddannelses- og efterskolemesser, hvor du kan høre mere om vores særlige collegetilbud. Her kan du møde 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole og E-sport College og blive klogere på, hvordan du kan kombinere din uddannelse med din helt særlige passion.

Til messerne står elever, studievejledere og undervisere klar til at fortælle om hverdagen og undervisningen på uddannelserne. Du kan høre mere om fagene, studiemiljøet og det at være en del af et college, hvor du bor på campus side om side med andre elever.

Du kan møde os på følgende landsdækkende messer:

  • Den 10. november 2021 til uddannelses Jump i DGI-huset Vejle med Game College, 3D College, Brazil Football College, E-sport College og Kalø Økologiske landbrugsskole
  • Den 24. november 2021 til uddannelsesmesse på Skanderborg Fælled med Game College, 3D College, Brazil Football College og E-sport College


Du kan møde Game College, 3D College, Brazil Football College og E-sport College på følgende Efterskole messer:


Du kan møde os til følgende events: