VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

EUD/EUX Business uddeler 100 fredsposer

Når eleverne på EUD/EUX Business planlægger events, er det oftest med salg eller PR i tankerne, men torsdag var de ord byttet ud med noget, som fylder ekstra meget for tiden: Fred. 

20 businesselever, der har deres daglige gang på VID Erhvervsuddannelser i Grenaa, valgte at sætte fokus på fred, og med hjælp fra lokale virksomheder spredte de glæde på gaden i Grenaa. 

Eleverne fremstillede 100 fredsposer af gamle aviser og forhørte sig hos lokale virksomheder på Djursland, om de kunne tænke sig at bakke op om fredseventet og donere lækre ting at putte i poserne.

Lokalt i Grenaa bakkede Pavillonen, Blomsterkurven og Havnebagerens Bageri op om eventet og fra Ebeltoft hjalp Mols Bolsjer og Paradis Is til. Strandvejens Bageri fra Risskov ville også gerne være med til at sprede budskabet om fred.

"I en tidsperiode i verdenshistorien, hvor den indre og ydre fred er truet, har businesseleverne gjort alt for at putte glæde, positiv energi og ja, fred ned i en pose," fortæller underviser på VID Erhvervsuddannelser, Carsten Bruun.  

Torsdag eftermiddag stod eleverne så klar ved kirken i Grenaa, hvor de 100 fredsposer blev uddelt til de forbipasserende borgere med smil og ønsket om en fredfyldt dag.

Her har René Thyge Mønster Keldsen uddelt 2 fredsposer

Andre nyheder