VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Besøg os til Åbent Hus

I januar åbner vi dørene til alle vores uddannelser!

Kom og oplev studiemiljøet og mød elever, lærere og studievejledere, der alle står klar til at fortælle om uddannelserne og hverdagen på Viden Djurs, så du kan blive klogere på, hvilken uddannelse der passer dig. 

 

Lørdag d. 28. januar, kl. 10:00-14:00 

VID Gymnasier HHX og HTX - N. P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa

Hos VID Gymnasier kan du tage din studentereksamen på vores handelsgymnasium eller vores tekniske gymnasium. HHX er det merkantile og erhvervsrettede gymnasium, hvor du bliver undervist i områder som økonomi, handel, sprog og globale forhold, mens du på HTX kan blive klogere på områder som teknologi, naturvidenskab, IT og sundhed. Begge uddannelser tager 3 år og giver dig en bred faglig viden som et godt fundament for dine karriemuligheder fremadrettet.

VID Erhvervsuddannelser - Århusvej 49, 8500 Grenaa

På VID Erhvervsuddannelser får du brug for både dine hænder og dit hoved, når du tager en praktisk uddannelse rettet mod et bestemt erhverv. Vi har et bredt udvalg af uddannelser inden for de tre hovedområder ’kontor, handel og forretningsservice’, ’fødevarer, jordbrug og oplevelser’ og ’teknologi, byggeri og transport’, så har du en håndværker gemt i maven, eller elsker du at stå i et køkken eller vil du arbejde med handel - så er der en uddannelse til dig. 

VID Medie - Ydesvej 4, 8500 Grenaa

3D College er stedet for dig, der gerne vil fordybe dig i den kreative og tekniske verden. Her kan du dyrke din passion for 3D animation og webudvikling og være med til at skabe visuelt indhold af højeste kvalitet. Uddannelsen Digital Media åbner dine døre til en fremtid inden for spilindustrien, reklameverden eller webbranchen og klæder dig på til at arbejde med lyd, video, animation, tekst og grafik. Drømmer du om at udvikle hjemmesider og webløsninger for virksomheder og private, og har du teknisk forståelse og interesse for programmering og kodning? Så er uddannelsen til webudvikler det rette valg for dig.

Kalø Økologisk Landbrugsskole - Skovridervej 3, 8410 Rønde

På Kalø Økologisk Landbrugsskole kan du være med til at sikre en bæredygtig fremtid. Her kan du tage uddannelsen til faglært landmand og blive klædt på til at drive et økologisk landbrug. På Kalø Økologisk Landbrugsskole, bliver du rustet til en karriere inden for fødevareproduktion både i Danmark og i udlandet.

10. klasse - Stadion Allé 5, 8500 Grenaa

Hos 10KCD får du tiden til at finde ud af, hvilken vej der er den rigtige for dig, og du bliver klar til at starte på den uddannelse, som du drømmer om. På 10KCD handler det både om din faglige og personlige udvikling. Til Åbent Hus kan du få et indblik i linjefagene og temaforløbene på 10KCD, og du kan få en rundvisning i klasseværelserne, værkstederne og fællesrummene.

Har du ikke mulighed for at møde op til Åbent hus, sidder Trine Haugaard klar på telefonen på 23 67 84 44 for vejledning om 10KCD. 

1:1-samtale med studievejledningen

Er du forhindret i at besøge os til Åbent Hus, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledning, for at høre mere om dine uddannelsesmuligheder hos Viden Djurs. 

Vi glæder os til at se dig!