VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Kom til Åbent Hus på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Kribler det i dine fingre for at få jord under neglene? Og drømmer du om at arbejde med økologisk landbrug og fødevareproduktion? Kom til Åbent Hus på Kalø Økologisk Landbrugsskole og bliv klogere på dine muligheder for en unik landbrugsuddannelse.

Lørdag d. 29. januar kl. 11.00-14.00 inviterer vi alle interesserede til Åbent Hus på skolen, hvor du kan høre mere om hverdagen på Kalø Økologisk Landbrugsskole og komme nærmere dit kommende uddannelsesvalg.

Book en tid med vores studievejleder

På grund af covid-19 foregår vores Åbent Hus i år som 1-1 vejledning med en studievejleder. Her kan du få en rundvisning på skolen og se alle vores faciliteter. Du kommer blandt andet forbi værelserne, kantinen, undervisningslokalerne og får en rundtur i vores skolelandbrug.

Derudover får du lejlighed til at høre mere om vores uddannelser og få svar på alle dine spørgsmål omkring undervisningen, fagene, praktikforløb og studiemiljøet.

Vi bærer mundbind/visir indendørs, og du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Hvis du foretrækker at mødes virtuelt til en snak med vores studievejleder, er der også mulighed for det.

Vi er naturligvis også klar til at give dig en rundvisning en anden dag, hvis du er forhindret til Åbent Hus. Kontakt os gerne for at lave en individuel aftale.

Tilmeld dig Åbent Hus

Du tilmelder dig Åbent Hus og 1-1 vejledningerne på Kalø Økologisk Landbrugsskole ved at kontakte os på telefon 87 58 04 00 eller udfylde nedenstående blanket. 

Klik her for at tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig!