VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Kom til Åbent Hus i Rønde

Onsdag d. 9. februar kl. 16.00-18.00 kan du besøge vores uddannelser i Rønde, når vi inviterer indenfor til Åbent Hus på HHX Rønde og EUD/EUX Business i Rønde.

Vi glæder os til at tage imod dig og vise dig rundt på skolen. Her kan du få en snak med vores studievejledere og møde både lærere og elever, der vil give dig et indblik i hverdagen og mulighederne på uddannelserne.

Mød EUD/EUX Business på deres nye adresse

Som noget nyt kan du fra sommeren 2022 tage en businessuddannelse ved VID Erhvervsuddannelser i Rønde. Her flytter uddannelserne ind i Rønde Idrætscenter side om side med HHX Rønde.

Til Åbent Hus kan du blive klogere på EUD/EUX Business og se den nye lokation i Rønde. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle mere om alt fra studiemiljø til fremtidsmulighederne med en businessuddannelse.

Besøg HHX Rønde

Hos HHX Rønde kan du blive klogere på dine muligheder for en erhvervsrettet gymnasial uddannelse. Besøg vores hyggelige skole og hør mere om vores seks spændende studieretninger Business og Finans, Jura, Marketing, Global, International og People, Planet, Profit.

Du finder både HHX Rønde og EUD/EUX Business på Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde.