VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Brobygning og introforløb på Kalø

En helt unik mulighed for, at opleve Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige brobygningsforløb og finde det, der passer dig. Har du spørgsmål til vores forløb, kan du altid kontakt os for yderligere forklaring.

Du kan lave en søgning og finde en oversigt over, hvilke uger og dage introkurserne tilbydes i på Kalø Økologisk Landbrugsskole på nedenstående link.

Livet på skolen

Under brobygningsforløbet kan du deltage i alle skolens aktiviteter, mens du er her. Skolen har sportshal, fitnessrum, poolbord og meget mere, som du kan gøre brug af i pauserne.

Kalø Økologisk Landbrugsskole ligger i smukke naturomgivelser, tæt ved skov og strand og cirka 35 km fra Aarhus. 

Introkursus for 8. klasse

Introduktionskurserne er undervisnings- og vejledningsforløb, som Kalø Økologisk Landbrugsskole tilbyder til elever på 8. klassetrin, der har lyst til at snuse til landmanduddannelsen og livet på landet.

Forløbet varer to til tre dage og udbydes kun forårsmånederne eller i særlige tilfælde efter aftale.

Hvis du kommer fra en anden region og derfor ikke umiddelbart kan tilmelde via brobygning.net kan du kontakte www.uu-djursland.dk for at få et login.

Du vil på dette korte introkursus komme til at arbejde praktisk med landbrugserhvervet i vores skolelandbrug og i vores værksted.

Brobygning for 9 - 10 klasse - 2-3 dage

To eller tre dages brobygning er et spændende tilbud til alle nysgerrige og uafklarede elever i 9. og 10. klasse.

Forløbet er et uddannelses- og vejledningsforløb, der introducerer eleverne til erhvervsuddannelsen med indgangen “Fødevarer, Jordbrug og Oplevelser”.

Eleverne får en oplevelse af, hvordan livet på en økologisk landbrugsskole er, og får indblik i både det faglige og det sociale liv på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Du vil blive kastet ud i praktiske ting som brug af traktorer og maskiner, arbejdet på værkstedet og pasning af dyrene på gården.

Vi vil også bruge tid i klasselokalet på teoretisk undervisning ofte sammen med en grundforløbsklasse

Brobygning 9 - 10 klasse - 1 uge

1 uges brobygning er et spændende tilbud til alle nysgerrige og uafklarede elever i 9. og 10. klasse.

Et brobygningsforløb starter typisk mandag kl. 10.15 og slutter fredag kl. 12.00.

Forløbet er et uddannelses- og vejledningsforløb, der introducerer eleverne til erhvervsuddannelsen med indgangen “Fødevarer, Jordbrug og Oplevelser”.

Eleverne får en oplevelse af, hvordan livet på en økologisk landbrugsskole er, og får indblik i både det faglige og det sociale liv på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Du vil blive kastet ud i praktiske ting som brug af traktorer og maskiner, arbejdet på værkstedet og pasning af dyrene på gården.

Vi vil også bruge tid i klasselokalet på teoretisk undervisning ofte sammen med en grundforløbsklasse, og vi tager ud på gårdbesøg for at se, hvordan et landbrug drives i praksis.

Tilmelding

Du tilmelder dig brobygningsforløbene og introkurserne på www.brobygning.net

Spørgsmål? Vi hjælper dig

Sidder du med spørgsmål til vores brobygnings og introforløb? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under dit besøg hos os.

Det er skønne unge mennesker, der hungrer efter al den viden og erfaring som man besidder. At følge deres udvikling gennem de fire år uddannelsen tager, er virkelig skønt. Også er det altid spændende at følge med i deres karriere og videre vej i livet

- Klaus, underviser på Kalø

Følg os På Instagram