VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Brobygning og introforløb på VID Erhvervsuddannelser

I løbet af skoleåret kan du som elev i 8., 9. eller 10. klasse deltage i brobygning og introforløb på VID Erhvervsuddannelser. Her bliver du en del af hverdagen på skolen, hvor du deltager i skoledage side om side med vores elever. Det giver dig et godt indblik i, hvordan livet som elev på VID Erhvervsuddannelser er.

Hvornår kan jeg komme i brobygning
Introforløbene for elever i 8. klasse varer to eller tre dage og foregår i uge 9, 10 og 11, mens brobygning for elever i 9. klasse varer to, tre eller fem dage og foregår i uge 43 og 44. Hvis du går i 10. klasse, kan du deltage i brobygningsforløb af to, tre eller fem dages varighed. Disse foregår i uge 45, 47 og 48.

Tilmeldning
Du tilmelder dig vores brobygnings- og introforløb på Brobygning.net

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores studievejleder Camilla Matthiesen-Juhl på telefon: 20 12 00 94 eller e-mail: camj@videndjurs.dk

Brobygningsforløb på VID MAD

Hovedområde: Fødevarer, Jordbrug og Oplevelser

Temaet er “fra jord til bord”. Her får du smagsprøver på teoretisk viden og praktisk udførelse – og du mærker glæden ved at indtage de færdige produkter.

På dette forløb vil du:

  • Opleve sammenhængen mellem teori og praksis gennem produktion, forarbejdning og tilberedning af mad
  • få kendskab til fagene, arbejdsmetoderne og skolemiljøet inden for hovedområdet ’fødevarer, jordbrug og oplevelser’
  • få et særligt fokus på valg af råvarer og opleve udviklingen fra de opgravede gulerødder til den færdige buffet.

Tilmeld dig brobygning her

Brobygningsforløb på VID Metal, Mekanik og Strøm

Hovedområde: Teknologi, Byggeri og Transport

På dette forløb arbejder du med et temaprojekt, hvor du ender op med et færdigt produkt og oplever vekselvirkningen mellem det teoretiske og praktiske arbejde.

Du:

  • bliver præsenteret for vores forskellige værksteder og får et godt indblik i, hvad man arbejder med som smed, elektriker og mekaniker.
  • får kendskab til vores fag, vores arbejdsmetoder og skolemiljøet.
  • får en realistisk fornemmelse af, hvad det vil sige at være elev på en erhvervsuddannelse

Tilmeld dig brobygning her

Brobygning på EUD & EUX Business

Hovedområde: Kontor, Handel og Forretning

På dette forløb får du kendskab til de to forskellige retninger inden for dette område - EUD-Business (faglært) og EUX-Business (student og faglært på én gang)

Du hører om:

  • fagene, projekterne, metoderne og skolemiljøet på EUD/EUX Business
  • praktikpladsgarantien inden for EUD-Business. Du kan få en læreplads som salgsassistent i en butik, som sælger, indkøber eller planlægger i en B2B virksomhed, som eventkoordinator eller som kontorassistent, bogholder, økonomaassistent, lægesekretær, advokatsekretær.
  • mulighederne for at læse en videregående uddannelse efter EUX-Business.

Tilmeld dig brobygning her

OBS: Særlige forløb

Særligt målrettede brobygningsforløb kan laves efter aftale med din skole og din UU-vejleder.

METTE ÅBNEDE DØREN TIL RESTEN AF SIT LIV PÅ EUX BUSINESS

Mette Skajbæk savnede flere muligheder i sit fremtidige arbejdsliv, og på EUX Business fandt hun det hun søgte. Kontoruddannelse, kan lede dig i mange retninger, og giver et grundlag at bygge videre på. Mette oplevede en skoletid, hvor der blev taget hensyn til den enkeltes behov, og hvor hun kunne udvikle sine kompetencer i et mangfoldigt studiemiljø.

Jeg har fået en masse faglige kompetencer med mig, men har helt klart også haft en personlig og social udvikling, fordi jeg har gået i klasse med mange forskellige mennesker, og på en skole med en masse andre erhvervsuddannelser.

- Mette Skajbæk, Business elev.

Følg os På Instagram