VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

HTX Brazil

BROBYGNING FOR 9. KLASSE

HTX Brazil

BROBYGNING FOR 9. KLASSE

VELKOMMEN TIL VORES BROBYGNINGSFORLØB

I dette videregående brobygningsforløb får du en forsmag på, hvordan det er at være elev på Brazil Football College, hvor vi træner brasiliansk teknik samtidig med, at vi tager en HTX-uddannelse. Det tekniske gymnasium er gymnasiet for naturvidenskab, sport, teknologi, medier og design. Vi arbejder ud fra en kombination af teori og praksis, for på HTX mener vi, at man først rigtig lærer, når man selv får lov til at få eksperimentere i praksis, og derfor er værksteder, laboratorier, virksomheder og naturen en hel naturlig del af vores skole. Vores introduktionsforløb til 9. og 10. årgang vil afspejle vores linjer, Sundhed og medicin, klimalinjen, bæredygtighedslinjen, designlinjen og sportslinjen. Alle linjer har fokus på anvendt naturvidenskab, projektledelse og entreprenørskab. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

Du vil deltage i 1-2 træningsseancer, hvor du vil blive trænet af brasilianske fodboldtrænere fra Brazil Football College, og samtidig vil du blive introduceret til HTX-uddannelsen i især vores kernefag teknologi, bioteknologi, kemi, design, matematik og fysik. Du vil også blive introduceret til vores virkelighedsnære arbejdsformer i andre mere kendte fag, ligesom du vil blive inviteret inden for i fællesskabet på vores gymnasium og opleve hverdagen sammen med lærerne og de nuværende elever.

Ved ankomsten til gymnasiet vil du blive budt velkommen af værts-elever fra 1. og 2.g, som vil vise dig, i hvilket lokale du skal være. Herefter vil en leder eller studievejleder grundigt introducere dig til, hvad der skal ske i de kommende dage. I teknologi og design vil undervisningen foregå i værksteder og tage udgangspunkt i praktiske eksempler. I kemi, fysik og bioteknologi arbejder vi i vores laboratorier. Du vil i 9. og 10. årgang opleve en  højere mestring i laboratorier og værksteder, og mere projektorienteret undervisning. Du vil også lære eleverne på gymnasiet at kende ved besøg i klasserne og ved vores elev-til-elev-spørgetime. 

Program

Dag 1
8:40: Mødetid ved Torvet hvor du bliver modtaget af uddannelsesleder og elever. Der vil være velkomst med rundvisning og introduktion af skema.

10:10: Pause

10:25: Undervisning

11:55: Frokostpause. Sandwich og vand på Torvet

12:25: Undervisning

13:55: Tak for i dag

 

Dag 2
8:40: Fodboldtræning med Brazil Football College

10:10: Pause

10:25: Undervisning

11:55: Frokostpause. Sandwich og vand på Torvet

12:25: Elev-til-elev-spørgetime

13:10: Evaluering og afslutning med studievejleder

13:55: Tak for i dag

 

Ved 3-dages-besøg inddrages flere fag fra HTX-fagrækken.

Tid og sted

Tidspunkt
Brobygningsforløb for 9. klasse foregår i uge 43 og 44. 

Hver dag 8:40-13:55

Sted
VID Gymnasier, N.P. Josiassensvejvej 44E, 8500 Grenaa. Vi mødes på Torvet lige inden for hovedindgangen.

Praktisk info

Frokost
I frokostpausen på Torvet får du en sandwich og en vand.

Medbring
Du bedes medbringe fodboldstøvler og tøj til udendørs træning.

Transport
Du kan komme hertil med Letbanen og bus - find mere information på Midttrafik eller Rejseplanen.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til introforløbet, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejledere eller uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Tilmelding

Tilmelding til vores brobygningsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Vi hjælper dig på rette vej

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Kontakt vores studievejleder

Følg os På Instagram