VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Badminton i Rønde

På Handelsgymnasiet i Rønde kan du få badminton på skoleskemaet, samtidig med du tager din uddannelse. Tilbuddet om badminton er lavet i samarbejde med Sportscollege Syddjurs, TRIF Badminton og Syddjurs Gymnasium.

Badminton i Rønde

På Handelsgymnasiet i Rønde kan du få badminton på skoleskemaet, samtidig med du tager din uddannelse. Tilbuddet om badminton er lavet i samarbejde med Sportscollege Syddjurs, TRIF Badminton og Syddjurs Gymnasium.

Kombinér din passion for badminton med en studentereksamen

Træningen, både i skoletiden og i TRIF, foregår det samme sted nemlig Rønde Idrætscenter. Faciliteterne er topmoderne og den nye arena fra 2022 er også lavet til badminton, så det fås ikke bedre. Badmintonlinjen har også fokus på breddeidrættens kvaliteter, det vil sige sammenhold, foreningsliv og sociale aktiviteter.

Som elev på badmintonlinjen vil du få mulighed for tage en træneruddannelse, planlægge/afvikle turneringer samt udvikle andre kompetencer til benyttelse inden for badmintonsporten med udgangspunkt i foreningslivet.

Faglighed
HHX er det merkantile, erhvervsrettede gymnasium, hvor du bliver undervist i områder som økonomi, marketing, jura, ledelse og sprog. Undervisningen på HHX klæder dig på til at fortsætte på en videregående uddannelse eller at gå direkte videre i job. På HHX Rønde møder du et inspirerende skolemiljø og alle de faciliteter, som du skal bruge for at få en god uddannelse.

Bo på kollegie
Som elev på badmintonlinjen kan du vælge at bo på kollegie og blive en del af et unikt collegemiljø i Rønde. Hvis du vælger en HHX uddannelse, kan du tilkøbe en pakke med kost og logi ved vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her vil du bo lige ved siden af Rønde Idrætscenter, det vil sige kort afstand til skole og træning.

På Campus Djursland kan du bo på tomandsværelse med fuld kost og logi - Pris: 4.050 kr. pr. måned.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Vi tror på, at vi via aktiviteter, der ikke kun foregår i et klasselokale, kan skabe et langt bedre studiemiljø. Gennem sporten kommer vi tættere på hinanden, og vi udvikler os ikke kun fagligt, men også på andre niveauer.

- Morten Henriksen, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram