VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Ledelse

Med en efteruddannelse inden for ledelse bliver du klædt på til at skabe bedre resultater som leder. Du får de rette ledelsesværktøjer og lærer at forstå dig selv, dit team og din rolle som leder.

Ledelse

Med en efteruddannelse inden for ledelse bliver du klædt på til at skabe bedre resultater som leder. Du får de rette ledelsesværktøjer og lærer at forstå dig selv, dit team og din rolle som leder.

Efteruddannelse i ledelse

Vil du gerne udvikle dine personlige kompetencer som leder? Tag en efteruddannelse inden for ledelse og få værktøjerne til at arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser, organisationsudvikling og konflikthåndtering

Vi har sammensat en fleksibel efteruddannelse inden for ledelse. Har du andre ønsker til deltagelse i konkrete AMU kurser eller har behov for et skræddersyet kursus, så kontakt vores vejleder.

 

Kursus 1 - Ledelse af teams og produktionsgrupper

En afgørende del af arbejdet som leder er at få teamet til at fungere optimalt. Derfor skal du som leder have øje for samspillet mellem teamets medlemmer og din egen rolle som leder.

På kurset i ledelse af teams og produktionsgrupper lærer du at sammensætte det rette team med udgangspunkt i deltagernes forudsætninger og formålet med teamets arbejde.

Du bliver desuden undervist i forskellige ledelsesstile, som du kan anvende til at udvikle og motivere teamet.

Varighed: 3 dage

Dato: 25., 26. og 27. april 2022

Pris: 192 kr. pr. deltager pr. dag

Type: Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)

FKB-nr.: 2250

Fagkode: 43573-

Læs mere om kurset her

Kursus 2 - Ledelse af forandringsprocesser

Som leder skal du kunne styre dit team igennem krævende forandringsprocesser. Det kan både være positive og negative forandringer, der på hver sin måde ændrer rammerne for jeres arbejde. Det stiller krav til dine evner til at kommunikere med dit team og til din rolle som sparringspartner.

På kurset i ledelse af forandringsprocesser lærer du at diagnosticere, organisere og strukturere forskellige problembehandlingsprocesser, og du får kendskab til relevante værktøjer, som du kan bruge til at fremme de kreative og dynamiske processer.

Varighed: 3 dage

Dato: 16., 17. og 18. maj 2022

Pris: 192 kr. pr. deltager pr. dag

Type: Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)

FKB-nr.: 2250

Fagkode: 43572-

Læs mere om kurset her

Kursus 3 - Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler

Arbejdet som leder handler i høj grad om menneskelige relationer. Derfor er det afgørende at kunne håndtere konflikter mellem forskellige parter. Du skal kunne analysere en konflikts udvikling og kunne kommunikere tydeligt.

På kurset i lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler lærer du om konflikttyper, konflikters udvikling og parternes reaktioner. Du får relevante værktøjer til at håndtere konflikter og gennemføre udfordrende samtaler.

Varighed: 2 dage

Dato: 13. og 14. juni 2022

Pris: 192 kr. pr. deltager pr. dag

Type: Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)

FKB-nr.: 2250

Fagkode: 49732-

Læs mere om kurset her

Tid og sted

Kursussted: VID Erhvervsuddannelser, Århusvej 49 8500 Grenaa

Tidspunkt: kl. 08.00-15.24

Information om AMU-kurser

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser, der er reguleret af Lov om arbejdsmarkedsuddannelser m.v. (lov 616 af 3. juni 2019).

En AMU-uddannelse er et standardkursus med et fastsat mål og en maksimal varighed. Holdstørrelsen er normalt på 18-20 deltagere.

Du kan læse mere om AMU-kurser her.

Tilmelding

Tilmelding
Som virksomhed skal du tilmelde kursusdeltagere via www.voksenuddannelse.dk

Deltagere
Alle personer i arbejde kan deltage på AMU-kurser. Kurserne er dog målrettede personer, der er ufaglært eller faglært.

Kursusbevis
Fra d. 1. januar 2020 skal alle uddannelser med tilknyttet prøve, afholdes med en afsluttende prøve. Der udstedes kursusbevis til deltagere, der består prøven. (Det er muligt at bestille en omprøve, hvis man ikke består første gang.) Såfremt der endnu ikke er tilknyttet en prøve til uddannelsen udstedes der et bevis, hvis det vurderes, at kursisten har gennemført med tilfredsstillende resultat

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til kurserne og dine muligheder.

LÆS MERE I VORES BROCHURE

Overvejer du en efter- og videreuddannelse? Se vores brochure og bliv klogere på de forskellige kurser og forløb.

Se brochure

Har du spørgsmål?

Kontakt vores vejleder Torben for at høre mere om dine muligheder for efter- og videreuddannelse på Viden Djurs.

Vi hjælper dig med at sammensætte et kursusforløb, der passer til dine behov og ønsker og giver dig den faglige udvikling du har brug for.

Kontakt vores vejleder

Følg osPå Instagram