VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

10. klasse hjælper dig

Vores 10. klasser holder til i Grenaa og på vores afdeling i Kalø. I Grenaa kan du gå på 10KCD, der giver dig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, før du fortsætter på en ungdomsuddannelse. I Rønde ligger EUD10, der er vores erhvervsrettede 10. klasse. Her bliver du introduceret til mulighederne på erhvervsskolerne, og du bliver rustet til at fortsætte på en erhvervsuddannelse efter året i 10. klasse.

Et år med fokus på din udvikling
I 10. klasse får du et stærkt fagligt fundament for at fortsætte på en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Du bliver undervist i grundfagene dansk, engelsk og matematik samt forskellige valgfag og linjefag.

Et år i EUD10 eller 10KCD handler dog om mere end blot faglig udvikling. Her får du tiden og rammerne til at udvikle dig personligt og finde ud af, hvad du drømmer om. Du får løbende sparring af dine lærere, og du deltager i forskellige aktiviteter, der rykker dine grænser.

Fordyb dig i dine interesser
Design, byggeri, idræt eller globale forhold. Uanset hvad du brænder for, kan du i vores 10. klasser fordybe dig i netop din interesse. 10KCD og EUD10 tilbyder begge forskellige linjefag, der giver dig mulighed for at blive klogere på et bestemt område og samtidig blive afklaret omkring, hvilken retning du gerne vil gå, når du skal vælge din ungdomsuddannelse. Her er der ikke kun fokus på det boglige, men i lige så høj grad på praktiske færdigheder.

Spil fodbold på Brazil Football College

Kombiner dit år på 10KCD med fodboldtræning på Brazil Football College. Her bliver du en del af et fedt fællesskab, hvor du udvikler dig som fodboldspiller.

Vi bestræber os på at møde jer i hverdagen med tillid, medindflydelse og gensidig respekt .Vi arbejder hele tiden på at skubbe jeres grænser både faglige, socialt og personligt - men altid med respekt for jeres personlige forudsætninger, og altid med følelsen af at lykkes som vores omdrejningspunkt.

Følg os På Instagram